Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedené pokračování docela zábavné jedničky. Většina vtipů mi asi ušla, nebo jsem je nedokázala odhalit. Bárbínovská Sandra Bullock mě nenadchla, ani její "drsná" parťačka Regina King. Postava Grace Hartové mi byla po většinu filmu zcela nesympatická. Ale to všechno bych snesla. Za největší utrpení považuji závěr. Kéž by film skončil šťouchnutím nadřízeného do vody a né moralizujícím závěrem na téma světový mír. To už bylo opravdu silné kafe. ()

Týnidlo 

všechny recenze uživatele

Tohle je skvělý příklad toho, že v nejlepším se má přestat. Jednička je dobrá, jednička je suprová, jednička je (dalo by se říct) klasika, ale tady? Nelíbí se mi ústřední dvojice, lepší byl chlap a žena, než-li mužatka a žena, víc se mi líbila Bullock jako nečesaná, zarostlá, ukecaná a protivná, než-li navoněná, nafoukaná a snažící se dostat se "zpátky". Víckrát ho vidět nemusím. ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Autor téhle trapné a příšerně nudné snůšky klišé by měl skončit v pekle! Celý film jede podle zaběhnutého scénáře, ve kterém je víc děr než v ementálových dolech. Hrdinka něco vyšetřuje, šéfové jí v tom brání, hrdinka je přechčije (protože to jsou idioti) a zachrání život uneseným, za které nikdo nechtěl zaplatit výkupné. No a nakonec přijde to nejlepší a nejúžasnější mravní ponaučení celého filmu. Nezáleží na tom jak vypadáte, ale jací jste uvnitř(!!!). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že některé filmy prostě pokračování mít nemají. Jenže vysvětlete to ziskuchtivým tvůrcům, kteří se snaží vytěžit s úspěchu – nebo obliby originálu co možná nejvíc - jak se říká: „kuj železo, dokud je žhavé“… Jenže tady to viditelně nezafungovalo a zcela po právu. Dvojka je už slabým odvarem své předchůdkyně a ačkoliv se Sandra snaží i tentokrát, už to prostě nebylo ono. Drsňačce docházel postupně dech a hlavně divákům smysl pro humor… ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5*. Na prvú časť sa zďaleka nechytá, ale predsa je to ešte klasická bláznivá zábava, ktorá sa zaobíde bez exkrementov a sexuálnych úchyliek. Hluché miesta sa dajú prežiť vďaka relatívne podarenej snahe o hláškovanie, podvádzanie, mlátičky a vtipné situácie poukazujúce na obmedzenú inteligenciu niektorých postáv. Ostatne tvorcovia opäť vsadili na interakciu rôznych typov komických pošukov - od načančanej pipinky cez sympatickú likvidátorku, afektovaného homosexuála, kamenného šéfa bez škrupúľ až po pribrzdeného agenta - blbečka. Dovolím si tvrdiť, že keby sa našiel dobrý scenárista a Hollywood by sa skutočne posnažil, tak by z novovzniknutého dua Hartová-Fullerová dokázali vytrieskať aj pozerateľné tretie pokračovanie. Ale naozaj by museli niečo dobré vymyslieť a nie len naklonovať Bad Boys v sukniach :-) ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • V čase 21:14 drží Gracie Hart (Sandra Bullock) bankovku v ruce v každém záběru jinak. (Iveet)

Reklama

Reklama