Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Redbee 

všechny recenze uživatele

Bohužel je dvojka Slečny drsňák zářným příkladem, že pokračování většiny filmů je mnohem (a v tomto případě MNOHEM) slabší. Nejen že film se snaží navázat na úspěch jedničky, ale naneštěstí se o to snaží tolik, že i přes skutečnost, že některé postavy pravděpodobně díky odmítnutí hereckých představitelů se již ve dvojce nevyskytují, tvůrci se snaží vkomponovat např. stylistu zpět do děje a snaží se jeho osobnost věrně kopírovat (nafoukaný sebestředný gay, bez kterého nemá hlavní postava šanci na úspěch). Bohužel kouzlo a vnitřní život chybí všem novým postavám, děj je mnohem primitivnějsí a výsledkem tak je film, který se z dojné krávy (úspěchu jedničky) snaží dostat, co se dá. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Už jednička byla pitomost, ale dalo se na to koukat díky Michael Caineovi a Bullock. Ale zde ? Zde sice byla Sandra, ale to co předvedla to bylo do nebe volající a vlastně zapřela vše to co předváděla v prvním díle. Místo ní si zde hraje na drsnou jakási terminátorka, která nehne ani brvou v jakékoli situaci, ale bavila mě více než ta trapná Bullock, která mě tak vytáčela stím svým chováním, že sem to vzdal a šel raději spát. Proto takové hodnocení. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to horší jak jednička... asi je to na stejné úrovni. Plusem je, že tam nebyla další agentka (třeba agresivní Sam), kterou by opět zkrášlili a pod zdatným vedením Sandry Bullock alias Gracie Hartové zachraňovali svět - a taky hezounek Enriqueho Murciano. Jako velký mínus bych viděla postavu Sam, kterou jsem tak docela nepochopila a jejíž "drsňáctví" mi až lezlo na nervy. ()

ja.rebel 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jsem toho moc nečekala a byla mi nabídnuta docela příjemná rodinná komedie. Od druhého jsem nečekala vůbec nic a proto můžu dát s čistým svědomím **. Jen nevím proč je v názvu "Ještě drsnější". Že by tentokrát hlavní roli nehrála Sandra Bullock, ale její policejní kolegyně a mně to uniklo? Agentka Hartová se v téměř celém filmu snaží být kultivovanou, upravenou a sexy mluvčí FBI. Takže drsnost ženského pohlaví, až na malé úlety, prezentuje pouze její ochranka. Romantika chybí úplně a vtipu tohle dílko taky příliš nepobralo. ** jsou až až....... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $48,478,006Tržby Celosvetovo $101,393,569║ Zbytočná prevarená fraška, čo nemá dohromady čo ponúknuť, už prvý diel bol dosť nezáživný a tu to ide z kopca ešte viac príbeh je absolútne prázdny bez pestrejšej myšlienky. /25%/ ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama