Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tady už někdo napsal. Jednička byla o tom, jak si skvěle sarkastická agentka hraje na missku. Tento skoro dvouhodinový paskvil je už ale o tom, jak si tupá misska hraje na ostřílenou agentku. Chemie mezi Bullock a King nefungovala vůbec ... a vlastně tam nefungovalo nic. Scénář, střih ani režie. Bylo to smutné, trapné a zbytečné. Jako divák se cítím podveden, zneužit a nasrán. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedené pokračování docela zábavné jedničky. Většina vtipů mi asi ušla, nebo jsem je nedokázala odhalit. Bárbínovská Sandra Bullock mě nenadchla, ani její "drsná" parťačka Regina King. Postava Grace Hartové mi byla po většinu filmu zcela nesympatická. Ale to všechno bych snesla. Za největší utrpení považuji závěr. Kéž by film skončil šťouchnutím nadřízeného do vody a né moralizujícím závěrem na téma světový mír. To už bylo opravdu silné kafe. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Miss Congeniality (2000) mě až nečekaně bavila, protože měla i přes jednoduchý a předvídatelný děj vcelku vydařené humory, a i když nebyla zrovna úžasným snímkem, nenudila mě a uměla mě rozesmát. Toto pokračování vzniklo evidentně v reakci na úspěch předchozího filmu, a jak se dalo předpokládat, všechno to dobré, co mě bavilo, bylo spláchnuto do h...toalety. Jasným ukazatelem toho, jak na tom bude druhý díl s kvalitou, byl odliv v hereckém obsazení. Pokud jde o příběh, ten se po akčním úvodu zvrhl do kupení různých klišé, a jestli se o původním snímku dalo mluvit jako o komedii pro ženy, u níž se pobaví i muži, tentokrát to už pro mě bylo bez onoho dodatku. Občas jsem se sice usmál, ale po většinu času jsem se trochu nudil, příběh měl velmi chabou až žádnou logiku a už na mě prostě nefungoval. Ne, ne, tato záležitost nesahala vtipné jedničce ani po kotníky (ať už imaginární nebo Sandry Bullock). / Poučení: Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. ()

svatto 

všechny recenze uživatele

Som zrejme jediny na svete, komu sa tento film pacil a nehanbim sa k tomu priznat. Dost ma prekvapili recenzenti, s ktorymi sa inac vacsinou zhodnem. Film ma podla mna v porovnani s prvym dielom viac vtipu a ovela lepsi spad. O logike pribehu samotneho sa zmienovat nebudem, toto predsa nie je existencionalna drama. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

První díl téhle občas praštěné a místy zábavné komedie vytřískal z kin několikanásobek svého rozpočtu a jak zákon Hollywoodu velí, dojnou krávu je třeba dojit a dojit. Tak přišel druhý díl a Sandra opět zvládla roli drsňačky na jedničku. Tahle dáma ví, co se dnešnímu publiku líbí a není divu, že ji doteď všichni milují. Jasným důkazem budiž úspěšnost všech filmů, ke kterým propůjčila své jméno. Každopádně... druhý díl se točí okolo povyku, který se strhnul kolem agenty po úspěšném absolvování Miss USA a jejího vztahu s Ericem, který očividně odmítl účast ve druhém díle, aby si zachoval dekorum a nezbořil svou kariéru (nikdy ho tak ve filmu neuvidíme, Sandra o něm nebo s ním jen mluví po telefonu). Vztah se vyřeší hned, protože Sandra je odmítnuta a její role agentky je také ohrožena, protože je prozrazena její identita. Vrhá se tak na novou kariérní dráhu krásné tváře FBI a bude propagovat slavnou agenturu. Film není ničím výjimečný. Máme zde sidekicky různých povah pro komediální odlehčení, pár dobrých hlášek a situací a Williama Shatnera :). Ve více dobře naladěných lidech je to dobrá komedie, nevím jak moc bych se u toho smál sám. Průměr. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Film během prvního víkendu (25. - 27. 3. 2005) v USA utržil 14 milionů amerických dolarů. Celkové tržby se nakonec v amerických kinech vyšplhaly na 50 milionů amerických dolarů. Pro porovnání - první film Slečna Drsňák (2000) vydělal v USA během prvních třech dní 13,8 milionů a celkově 106,8 milionů dolarů. (imro)
  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno