Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

HellFire 

všechny recenze uživatele

První díl téhle občas praštěné a místy zábavné komedie vytřískal z kin několikanásobek svého rozpočtu a jak zákon Hollywoodu velí, dojnou krávu je třeba dojit a dojit. Tak přišel druhý díl a Sandra opět zvládla roli drsňačky na jedničku. Tahle dáma ví, co se dnešnímu publiku líbí a není divu, že ji doteď všichni milují. Jasným důkazem budiž úspěšnost všech filmů, ke kterým propůjčila své jméno. Každopádně... druhý díl se točí okolo povyku, který se strhnul kolem agenty po úspěšném absolvování Miss USA a jejího vztahu s Ericem, který očividně odmítl účast ve druhém díle, aby si zachoval dekorum a nezbořil svou kariéru (nikdy ho tak ve filmu neuvidíme, Sandra o něm nebo s ním jen mluví po telefonu). Vztah se vyřeší hned, protože Sandra je odmítnuta a její role agentky je také ohrožena, protože je prozrazena její identita. Vrhá se tak na novou kariérní dráhu krásné tváře FBI a bude propagovat slavnou agenturu. Film není ničím výjimečný. Máme zde sidekicky různých povah pro komediální odlehčení, pár dobrých hlášek a situací a Williama Shatnera :). Ve více dobře naladěných lidech je to dobrá komedie, nevím jak moc bych se u toho smál sám. Průměr. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučký odvar skutočne zábavnej jednotky, kde už ani samotná Sandra Bullock nie je takou sympaťáčkou. Ako som poznamenal, vtip sa teda takmer úplne vytratil, ale čo je zaujímavé, kupodivu to veľmi nenudí, pričom má film takmer dve hodiny. Cez to všetko, stále bohužiaľ prototyp zbytočného pokračovania... ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý no....ale jednička byla lepší.Za agentu Fullerovou ( Regina King ) dávám 1* docela mně zaujal dobrý konec s lodí další 2* a kdyby to nebyla komedie a byl to opravdový thriller tak by to bylo fakt asi dobry , jenže v tomto pokračování nebylo celkem nic čemu bych se mohl zasmát. Hodně ale opravdu hodně slabý 3*. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Skoro padám. Pozerám na program - Sandra Bullock - hmm , hmm , Nebezečná rýchlosť , tak dobre pozriem si aj toto... Toto bolo trápne veľdielo svetového fondu najhorších filmov , nevidel som tak hlúpu agentskú dvojicu , ako Bullocková-Kingová. Najprv sa hádajú , neznášajú a na konci má prísť ten túžobný obrat na priateľstvo - lenže ten ma nepresvedčil. K deju sa nebudem vyjadrovať , za všetko hovorí scéna , kde Sandra položila na lopatky tú ženskú. Z celého toho filmu dýcha duch Barbie zmiešaný s pachom niečoho , čo sa snažil vypotiť ten najhorší James Bond v maminej kolekcii. ()

pasqviL 

všechny recenze uživatele

Ja nevim proč si vsichni tak stěžuji, samozřejmě je pokřačování o trochu hořší je tam vic trapného humoru ale i tak sem si u toho nádherně odpočinul a sem spokojený. Samozřejmě nemůžu čekat nejaké úžasné herecké výkony a děj při kterém budou zvraty co minuta, ale když se chci podívat na takovy film tak to ani nechci vidět. Takže já sem spokojený ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)
  • Film během prvního víkendu (25. - 27. 3. 2005) v USA utržil 14 milionů amerických dolarů. Celkové tržby se nakonec v amerických kinech vyšplhaly na 50 milionů amerických dolarů. Pro porovnání - první film Slečna Drsňák (2000) vydělal v USA během prvních třech dní 13,8 milionů a celkově 106,8 milionů dolarů. (imro)

Reklama

Reklama