Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

Faye 

všechny recenze uživatele

„Život se neskládá z dýchání, ale z chvil, kdy se ti tají dech“ Hm ..... pěkné. Jeho prací je „otevřít ženám oči“ a tokajícího chlapa připravit na to prvotní oblbování do nejmenších detailů. Krásná práce ..... vyznat se, poradit a vidět výsledky. Psychologie použitá v praxi. Ovšem, když se srazí dva znalci v „oboru“ léty prověřená zkušenost může selhat. Pohodový film o vtipných a pohotových větách .... a o jednoduchosti seznamování, vždyť „Jakýkoli chlap má šanci uhnat jakoukoli ženu.“ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, nic extra se v tomhle filmu nenajde a co se týče Willa Smithe a jeho pokusu stát se nějakým komediálním hercem, tak to se moc nepovedlo, sice nic nezkazil, ale ani nic neukázal a od herce takovýho kalibru bych čekal něco víc, radši by měl zůstat u akčních filmech to mu jde daleko lip a když sem tam hodí nějakou hlášku, tak je i zábavnej, tady moc neni a vlastně v celým filmu se moc nezasmějete. Je to bohužel jenom příjemná romantická komedie, nic víc ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Co probuh vsichni mate proti tomu konci filmu? Ano, neprekvapuje a je kapku kycovity, ale boze... ne, to nema cenu rozebirat, kvuli konci nebudu odsuzovat tenhle skvely film, ktery me opravdu pobavil, dokazal zvednout naladu, ba dokonce me nechal i svym hlavnim hrdinum fandit at jim to vyjde, misto bezneho pozorovani vtipnych postavicek jako u jinych filmu... Navic Hitch oplyva napaditym a kvalitnim scenarem a Will Smith konecne opravdu hraje a nepitvori se jen... opravdu pekny snimek. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych nedostával záchvaty smíchu. Scény, kdy Hitch pomáhá svému svěřenci Albertovi okouzlit bohatou dědičku, nemají chybu, stejně tak občasné trapasy jeho samého před Evou Mendes. Ale všechny gagy, které v traileru tolik natěšily, fungují sice i ve filmu, ale Tennant je vyčerpá už v první hodině a po zbytek stopáže (která by zasloužila nejméně o dvacet minut zkrátit) už jenom natahuje a komplikuje a bohužel to nefunguje. A dva závěrečné proslovy v té chvíli už ex-randeologa Smithe výsledný dojem pořádně kazí... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedií "s myšlenkou", stejná třída jako Po Čem Ženy Touží, kterýžto snímek měl ovšem působit tak nějak elegantněji a decentněji (a obdivovat Helen Hunt;)). Hlavní hrdinové Hitche jsou tak o deset let mladší, nicméně jsou stejně úžasní a bohatí a také se motají v poněkud vyšších kruzích - ale holt působí jako pachatelé věkem blízcí a jsou "akčnější", viz vysílačky, vodní skútry atpd. Vlastně celý film je o namlouvacích manévrech, o snaze zaujmout, a možná budu za skeptika a cynika, jenž ztratil víru, ale myslím si, že to celé dost idealizuje. A proč ne, tenhle žánr na tom stojí, a kdyby měl každý kus vypadnuvší z filmařských dílen takhle povedený scénář a výzor a jiskru, byl by to důvod k hodně velké spokojenosti. A ještě něco zajišťuje Hitchovi plusové body - je to naprosto úžasná a úchvatná Eva Mendes, kterou si snad každý člen štábu předsevzal učinit nezapomenutelnou. V každém předvedeném modelu je zkrátka k nakousnutí. Něco podobného bylo k vidění v případě Salmy Hayek v zlodějské romanci Before Sunset, ale tam šlo o karibskou pohodu a ne o to, co při troše štěstí a dámského vkusu můžete potkat v ulicích, což činí Evíka o kousek zajímavějším;) No, dost jsme si zaslintali a je čas říct si něco o té "myšlence" - kleopatra to trefila naprost přesně - existence zaručených mechanismů není jednoznačná. Ale co si budou obě strany nalhávat? V Hitchových slovech je skryto nebo na na odiv vystaveno mnoho pravdy:) Je třeba mít se trochu k světu a starat se o sebe, neboť při prvotním pokusu o seznámení se osobnost a jiné klady bohužel moc neprojeví a často je to právě o té jedné šanci. A když není, potom je tu ještě jeden problém - když už se žena rozhodne, že se na to nemůže dívat a udělá ten rozhodný (první) krok, dost často narazí na nechápavost druhé strany, která má stejně často hrozivé rozměry:) Ale když se sejdou všechny ty nepravděpodobné okolnosti a ono to vyjde...však to znáte. Život nemá scénář a leckdy je to komedie, a tahleta fraška jménem komentář naštěstí dospěla k závěru. Pro Hitche čistých a velmi dobře pobavených 80%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Keď sa Hitch (Will Smith) rozpráva s kamarátom v bare, prechádza okolo nich dievča v bielej blúzke. V ďalšej scéne ich dievča opäť míňa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama