Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která si díky pravidelnému přísunu vtipných hlášek a zábavy po celou dobu držela přitažlivou lehkost a šarm, a co tratila v nepříliš zajímavé a zábavné rovině vztahu Hitche se Sárou, to bohatě nabrala zpět ve vtipné a příjemné rovině Albertovy snahy získat si srdce Allegry (zejména jejich první rozhovor ve dveřích kanceláře byl kouzelný). Takže pro mě nebylo těžké urazit těch 90% cesty k jasným 4*, jenže pak to film těmi zbývajícími 10% pokazil a v trapném „kukátkovém“ závěru ztratil šarm, vtip i naději, že by z toho mohl být trvalejší vztah. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tato komedie s příjemným hereckým obsazením mi nějak utekla, naštěstí ne natolik daleko, abych se na ni nemohl nyní podívat a nepět samou chválu. Jak se říká, co je ze života, to se počítá, tak s Hitchem se musí počítat. A nebo se to neříká? To je jedno, jde o to, že stejně jako život, tak i lásku nemůžeme nalajnovat, tak jak sami chceme... Tak alespoň ta zábava byla striktně daná a fungovala... :-) 80% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych tak Hitche potkal v osmé třídě, mohlo to s tou blondýnkou z páté řady dopadnout úplně jinak a celý ten bláznivý kolotoč se mohl spustit ještě dřív, než mi na bradě stačil vyrašit první vous. No vida... Dneska mám vousů plné zuby (doslova) a už dávno vím, že cestu do lékárny si každý musí poctivě vyšlapat sám. Přišel jsem na to i bez Hitche, takže sorry, kámo - nejsi mi k ničemu. Leda, že bys vyřídil Evče, ať mi brnkne, až to zas poděláš. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hitch v první polovině příjemně lechtá mé cynické sklony a nad laurelhardyovskou chemií mezi Agentem lásky a jeho otylým dobrosrdečným klientem Kevinem Jamesem padám smíchy z gauče. Andy Tennant mi po Sweet Home Alabama znovu dokázal, že mu jeho fyzicky nekontaktní romance zobu z ruky: stačí málo- jiskrný scénář, charismatický tahoun a vemlouvavý písničkový soundtrack. Jedinou pihou na kráse je tudíž burácivá řehtanda Eva Mendes, která vedle přesného Vilíka, ohrožený druh miláček mužů i žen, působí jako horší komparz s lepším platem. To neměla Jennifer Garner čas? 75% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Hitch bola pre mňa príšerná nuda! Bombardovanie umelo-klišovitými akože životnými múdrosťami začalo už v úvode. Nebol to veľmi veľký prúser, avšak miesto užívania si zdanlivej romantiky a komédie som sa už nevedela dočkať záveru. Budem asi prvá, čo zníži hodnotenie pod 3 hviezdy, no skutočne Hitch neradím k príjemnému pozerateľnému priemeru. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Eva Mendes (Sara) se objevila ve videoklipu Willa Smithe (Hitch) Miami (1998). Když mu to při natáčení připomněla, Smith musel ostýchavě připustit, že si na ni nevzpomíná. (hippyman)
  • Eve Mendes (Sara) bola ponúknutá rola aj z toho dôvodu, že tvorcovia požadovali herečku s tmavším pigmentom kože, pretože sa producenti obávali, že herečka svetlejšej pleti by podnietila negatívne verejné reakcie. Zároveň však hľadali herečku, ktorá by nebola vyslovene černoška. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa na 74 rôznych miestach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama