Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná šablonovitá disneyovka, jejímiž hlavními taháky jsou Lindsay Lohan a brouk. Pro brouky mám slabost, ale Lindsay se tu jako herečka zrovna dvakrát nepředvedla a rozhodně jsou slečny co mě berou víc než ona a třeba její MEZI NÁMI DĚVČATY je minimálně o třídu lepší než tohle. Taky bylo fajn vidět po delší době znovu Matta Dillona, který vystřihl skvělého samolibého záporáka a Michaela Keatona. Závody hemžící se počítačovými triky měly své momenty, romantická linka byla dost zazděná, humor infantilní a spočívající takřka výlučně v tom, že brouk mrká světly, takže jsem se celou dobu přiměřeně nudil a v kině bych to rozhodně nedal. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnocené tři hvězdičky, ale přeci jen je to z důvodu nostalgických. I v předešlých dílech se to jen hemžilo nepochopitelnými triky. A i v tomto "pokračování" tomu není jinak, i když některé mne opravdu zarážely, nakonec jsem to překousl (přeci jen, je to od Walta Disneye). No popravdě to možná bylo tou hudbou, která je opravdu povedená a dodává na atmosféře. Obsazení nevím, ale je asi to jediné, co se moc nepovedlo. Herbie 53 forever :-D ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uz mi lasko neni 10 let...... jeste mi lasko neni ani 85... tak jak mam na takovy film pohledet? Slecna vypada jako by zrovna skoncila s natacenim "Young dumb and full of cum", vsichni kolem nacpali sve letite uspory do anglicaku z NASaCAR a jediny, kdo vzbudi sympatie je Keaton. Ta hvezdicka je za uvodni titulky, jinak je to ubohe... ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro odpolední nicnedělání. Víckrát se na něj sice asi nepodíváte, ale touha vlastnit Brouka, který je podobně svéhlavý, náladový, roztomilý a extrovertní ve vás zůstane pěkně dlouho. Jen tu hlavní hrdinku bych vyměnila - Lindsay ani jako tmavovláska nezapře svoje barbienovské sklony a do filmů o sympatických, "normálních" holkách prostě nepatří. Vzkaz pro uživatele Djakoma: Šanci už v podstatě dostala ve filmu Vím, kdo mě zabil, ale nějak neprokázala, že by měla na víc, než na podobné pohádky pro dospělé (dospívající?)... ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Ačkoli vypadá Lindsay Lohan za volantem neskutečně sexy a přiléhavá trička jí tak seknou, nemůžu dát více než dvě hvězdičky. Totiž jak se tak zdá, čich na dobré role ji zjevně opustil. Přestože neztratil nic ze svého talentu a půvabu, příběh inteligentního autíčka je plný trapných klišé a místy značně nudný. Hodně nevýrazný je i Michael Keaton a Matt Dilon coby padouch má ještě co dohánět. Ale pokud vám je méně než jedenáct let, věřím, že budete nadšení. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)

Reklama

Reklama