Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Roztomilé auto, ale to je asi tak všechno. Ve filmu totiž hraje Lindsay Lohan, kterou nemám ráda, děj je hodně předvídatelný a spíš pro malé děti. Není to ani nijak vtipné, dojemné. Takže pro mě opravdu naprosto nezajímavý film, jen autíčko Herbie je hezké a roztomilé a i když je to hlavní postava, jedno auto film nedělá. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě jediný důvod proč tahle sračka byla vytvořena. Nemluvím teď pouze o mluvícím autě. To vem čert. Ale celkově se jedná o maximálně kriploidní příběh, který nemá potenciál oslovit vůbec nikoho. Jediné, co lze považovat za koukatelné je vzhled hlavní hrdinky, ale i kdybych tam hrál třeba dokonce já, tak by to byla stále sračka. Možná o něco menší, ale stále sračka. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Pohádka o vzpurném, urážlivém (vůbec se mu nedivím) a někdy i pěkně zákeřném autíčku Volkswagen Brouk ročník 1963 (přestože má už něco najeto, zřejmě je to sakra dobrý ročník). Auto Herbie má osobnost, své nálady a stařecké neduhy. Přesto se, jako zamlada, dokáže zamilovat do New Beatle vyzývavě žluté barvy, a i přes značný věkový rozdíl dokáže okouzlit. No... a těm mladším to dokáže natříit i jinde. Hodně naivní? Vždyť je to pohádka. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Obrovská nostalgie pro mě... Herbie je autíčkem mýho dětství a přestože Lindsay není zrovna dobrá herečka, s krásným hlasem Lucky Vondráčkové jí to sluší daleko víc a neherectví se dá prominout. Ale abych se přiznala - pokaždé, když na tenhle film koukám, těším se na jeden záběr (51:17) - a ikdyž vím, co přijde, stejně mě to vždycky znovu a znovu rozseká! :) 80%! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdičky a všechny si je zasloužil Herbie!!! Herbie byl zkrátka roztomilej :) A co se týče hereckých výkonů, tak jsem trochu zklamán, Lindsay má sice takovéto komedie zvládnutné, ale mohla se do toho ještě více opřít. Ještě za zmínku stojí Michael Keaton, ten měl skvělou drsnou vyzáž! Milá pohádka, která jistě neurazí... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • 50-milionový remake vydělal během prvního týdne (22. – 26. 6. 2005) nasazení do amerických kin jen 17,7 mil. dolarů, a jelikož ho promítali již od středy, víkendový zisk byl o 5 milionů menší. Víkendový výdělek byl nejmenším v historii pro film uváděný v počtu 3 500 kin. Během následujícího měsíce ale suma vzrostla až na 55,9 milionu. (imro)
  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)

Reklama

Reklama