Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Co se filmu nedá upřít je ta správná fotbalová slangová mluva. Slovníček fanoušků Chelsea je přesně takový jak jsem si ho představoval. Ale co je veliký nedostatek, je naprostá absence fotbalového prostředí. Nikde žádný náznak toho, že jde o fotbalové fandy, za celý film se tak nepodíváme ani na minutku na zelený trávník. A to vzhledem k tomu, že se jedná o fotbalové fanoušky, i když poněkud radikálně smýšlející, je zkrátka veliká chyba. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli lze tento film brát jako věrohodnou sondu do života hooligans, ale každopádně si myslím, že jde o dost lepší film než třeba Non Plus Ultras:-) A také o moc zábavnější (pomsta za playstation, zavolání na ukradnutý mobil atd...) Film mi ovšem občas až příliš připomínal Human Traffic. A nejen proto, že v něm hraje Danny Dyer. ()

Reklama

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý pohled do zakulisí ,pravých, anglických fotbalových fans.Spojení všech osudů a situací se opravdu povedlo a celkově to na mě působilo spíž depresivněji(a to je asik dobře)ikdyž konec byl spíž optimistický.Danny Dyer předvedl(stejně jako v Human Traffic)v rámci žánru-skvělý výkon.Nezapomenutelná scéna při coachingu malých fotbalistů:)) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Dannyho jsem doteď znal jen jako borce z dokumentů Real Football Factories a Football Hooligans a udělal jsem chybu že jsem si ho nevyhledal dřív. Umí skvěle hrát a téma fotbalovejch hooligans je zajímavý, a i když fotbal nemusim, tak mě film strašně bavil. Skvěle sestříhaný, zahraný a zrežírovaný. Pro někoho je fotbal jen chlastání a mlácení se z jinym tvrdým jádrem. Pořád to je zajímavější a zábavnější než ty mrdky okolo (jo myslim tu kopanou co se tu hraje). 85% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

nářez za zvuků fotbalových chorálů, který musí potěšit nejednoho fanouška fotbalu a moderních anglických krimifilmů. Tohle vše funguje skvěle i díky solidní osobní gradaci. Zneuctít rozžhaveným pohrabáčem černošské velikosti by zasloužil překladatel českého názvu, nejen kvůli o rok mladšímu filmu, který se opravdu Hooligans jmenuje. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Tamer Hassan, který hraje ve filmu šéfa chuligánů Millwallu, tomuto týmu fandí i ve skutečnosti. (don corleone)
  • Během zápasu juniorů, kdy po sobě vyjedou Billy Bright a Millwall Fred, improvizoval Frank Harper hodně svých replik, včetně rasistických urážek. Vyprovokoval tím Tamera Hassana k reálně vypadající reakci. (don corleone)
  • Když se film promítal v Malmö ve Švédsku, skončilo to rvačkou mezi fanoušky Malmö FF a Helsingborg IF. Po tomto incidentu byl vydán zákaz označení klubové příslušnosti v kině. (don corleone)

Reklama

Reklama