Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

MMR 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, co tohle bude. A stalo se to, co jsem čekal. Nebavilo mě to. Tři hvězdy dávám za zpracování. Násilí mezi fanoušky vážně neholduji, a jelikož to zde bylo po celou dobu filmu, aniž by se poukázalo na něco jiného, tak mě to rozhodně nemohlo zaujmout. I když on už samotný žánr filmu není nic pro mě... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem pořádný nářez, když to několik mých oblíbených uživatelů ohodnotilo i 5*, no po této stránce odcházím spíše zklamán. Není to špatný film, ale přece jenom se tu víc chlastalo a šňupalo, než abych si užil množství pořádných pouličních bitek. Sprostá mluva a okomentování dvou buchet povadlé ocasy najebaných borců mi to moc nenahradili. Některé vedlejší postavy určitě zaujaly - Danny Dyer si taky nevedl špatně, ale já od toho očekával přece jenom trochu víc. Jednou jedinkrát jsem zažil a zúčastnil se baníkovského výjezdu Ultras do Opavy a to bylo pánové a dámy jiné terno. Zvlášť když ti ocasi nechali polovinu před stadionem a nechtěli je pustit na zápas… ()

Reklama

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Zcela jistě tohle britské drama nabízí o mnoho lepší podívanou než o rok mladší americký film stejného názvu. Sice se jedná o stejný námět, ale jinak je tohle zpracování po všech stránkách daleko věrohodnější a rozhodně přináší divákovi realističtější pohled do života tvrdého jádra proslulých anglických chuligánů, než jeho mladší kopie s E. Woodem. Miskou na pověstných vahách pro mě byl mimo jiné i představitel hlavního hrdiny Danny Dyer, který se hlavní role zhostil víc než důstojně, zatím co E. Wood v prostředí fotbalových Rowdis opravdu nemá co pohledávat... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No nejspis to je nejlepsi film takovyhleho typu, ale zase ze by to bylo na 5*, to ne. Jediny co mi vadilo je, ze tady je banda opet zachycena, kdyz uz de do sracek a ne na vrcholu "slavy". Taky jsem cekal, ze tu bude nejaky fandeni fotbalu, ale to ne, parkrat zarvou nazev klubu, ale jinak vypadaj jak normalni banda fetaku co se rada rve. Aspon ze herecky vykony jsou hodne dobry, takovy civilni, i kdyz tu nehraje zadna hvezda. Kamera mi prisla taky hodne dobra a cely to je ladeny trochu do sediva. Bitek tam mohlo bejt vic, ale ty co tam sou, sou slusny a perfektne udelany. Akorat to je trochu zmateny, protoze neni obcas videt, kdo ke komu patri. A taky mohli bejt vic drsnejsi, sice se rubou hlava nehlava, ale ze by tam nekde moc cakala krev to ne, jen tak decentne. A to jak se hlavni postave furt zdalo o nakym klukovy a jak ho skopou tak to tam bylo takovy zbytecny. I kdyz vsichni furt rvou sprostarny a machrujou jaky sou to drsnaci, tak mi to prislo spis jako cerna komedie, protoze mnohem vickrat sem se smal nez abych byl nejak napnutej, ale vubec mi to nevadilo. Nejlepsi na tomhle filmu je hudba, protoze ta je skutecne bezchybna, skvele dotvari atmosferu a vyplnuje dej. Diky ni davam o * vic. U tohohle filmu jsem se vubec nenudil, protoze celej je v docela slusnym tempu a i kdyz to neni nejake mistrovske dilo tak urcite stoji za skouknuti. ()

ethos 

všechny recenze uživatele

Ked si mam vybrat medzi Football Factory a Hooligans tak by som si urcite vybral Hooligans, ale toto bolo tiez celkom dobre. Celkom slusne bitky a pekne to zobrazilo cele to prostredie, ale trosku mi chybal pribeh, ktory v hooligansoch urcite bol. Tak tiez by som bral aj nejaky ucelenejsi konec, alebo aspon kusok ponaucenia, ale nejako to prezijem. Ale inac to bolo velmi dobre. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Danny Dyer zde hraje jednoho z hooligans Chelsea FC, ale ve skutečném životě je velkým fanouškem West Ham United. (Kryton)
  • Natáčalo sa na autentických miestach po celom Londýne vrátane lokalít ako Surrey Quays Station či Piccadilly Circus. (MikaelSVK)
  • Právě tímto filmem se Danny Dyer dostal do povědomí mnoha fotbalových chuligánů, což mu připravilo dobré podmínky k proniknutí mezi skutečné chuligány ve svém dokumentu Hooligans - Zákon tribuny (od r. 2006). (FCBLFC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno