Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pod kůží“ je malý film, který dokáže zaujmout tím, že jsou zde sice klišé, která jsou pro americký horor typická, ale zároveň jsou zde momenty, kdy jsou tato klišé postavena na hlavu. Jsem si jistý, že každý jiný film by zde ještě řešil vztah mezi rukojmími a zločinci, ale „Pod kůží“ se na tohle nezaměřuje a řeší situace dobře a vlastně i celkem inovativně. Je jednodušší se spojit s nepřítelem proti společnému nepříteli než bojovat každý sám za sebe. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další pěkněj horor na který jsem narazil po dlouhé době. Do poloviny jsem se na to koukal s CZ dabingem a musel jsem to vypnout a sehnat si original s titulkama. Takže bacha. Na úvod moc pěkná atmosféra, než se setmí a děj se odehrává na pumpě. Ano mnohokrát omletý námět, ale bylo to slušný. Herci - 70%, Logika celkem ušla. Jen mi tam chybělo více obětí a krvéé - 4* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ucházející nízkorozpočtové béčko, které se (bohužel) projevilo na obyčejném vizuálu, drasticky zmatečném stříhání zejména akčních scén i na jednoduchosti postav, na druhou stranu si tahle zajímavá malá potvora dokáže udržet pozornost i přes všechny zmíněné nedostatky filmu. Parazit je originální a tajemný, akorát možná trochu škoda, že kvůli rozpočtu jde nějaké jeho větší zapojení mimo, dočkáme se jen takových minimalistických, přiblížených scén a nevidíme jej ve větším formátu. Na Splinteru po dlouhé době oceňuju taky fakt, že postavy se nechovají úplně debilně a v rámci možností se film v tomhle ohledu hýbe v realistických mezích. Ve výsledku je to neurážející průměr a řekl bych "za málo peněz hodně muziky" i když je třeba brát to trochu s rezervou. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je dobrý horror. Navíc už to po vlně "násilných exploiťáků" chtělo trochu obměnu v podobě nějakých těch příšerek ... a tohle se fakt povedlo. Co dělá film tak dobrým, i když se odehrává skoro jen na jednom místě jednu noc je zejména nápad. "Zlo", nebo příšera, baktérie nebo rostlina či co je také neuvěřitelně krutá k napadeným hostitelům, ale taky je naprosto nedefinovatelná a nepopsatelná ... Takže to cosi, co ohrožuje partičku lidí na benzínové pumpě vám fakt popisovat nebudu, to se prostě popsat nedá ... docela bizzard ... Jinak ten nápad s "útočníkem" a obranou na bnzince, herci a scény jsou úplně výborné, hodně napínavé, perfektně zahrané a celkově dost originální. Výborně jsem se bavil, některý nápady byly fakt gut. Pro "průměrného" nadšence do horrorů rozhodně zajímavá věc ... doporučuju ... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Splinter je originální virus/bakterie/houba, která přeskakuje z člověka na člověka a je schopna ho vysát a pak ovládat. Horor, kterej se odehrává převážně na benzínce a jen s opravdu pár lidma, funguje dobře. Nízkorozpočťák, ale kvalitní. Atmosféry a napětí to sice moc nepobralo, člověk neměl o žádnou postavu extra strach, ale ten virus to tak nějak dokázal táhnout sám. Do toho trochu krvavejch a lámání končetin scének. Jen bylo vidět, že na to finále nezbylo moc peněz. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama