Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jerry (Joe Mantegna) je členem chicagské mafiánské rodiny a momentálně má velké problémy se svými šéfy. Ale je tu jedna šance na vykoupení. Musí se o víkendu postarat o Gina, "milého chlapce", který souhlasil, že vezme na sebe vraždu spáchanou velkým mafiánským šéfem. Za to požaduje rybářskou loď. Ale Jerry je zvyklý dělat věci po svém, a tak bere Gina na ryby na víkend. Tam si Gina spletou s místním mafiánským bossem. A to je moment, kdy opravdu začne jít do tuhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (6)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který je sice avizován jako komedie, ale salvy smích u něj rozhodně divák vyluzovat nebude. Spíš než o za každou cenu vtipnou taškařici, se jedná o úsměvný příběh o vznikajícím přátelství a záměně identity, který stojí na hereckých výkonech ústřední dvojice. Ameche jako málomluvný čistič bot Gino a Mantegna jako mafiánský voják Jerry, spolu fungují dokonale a David Mamet režíruje s přehledem. Není to bomba, není to známé, ale když to člověk uvidí, určitě neprohloupí. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Za mě multiprdel, jednoduše přímočarý, mafiánská komedie přesně podle mého tlusta.  Řadím to do své Topten. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Každý začátek kariéry je těžký a to i pro průměrného scénáristu a režiséra Davida Mameta. Jeho první dva snímky jsou nudné, někdy až otravné a nezáživné. Jeho první film Hráčské doupě byl snad ještě horší. Jedinou kapku vzrušení v tomto filmu jsem zažil když Gino v kasinu vyhrál. Myslím, že i tehdy se Don Ameche (Gino) také jinak zatvářil. ()

Reklama

Reklama