Reklama

Reklama

Putování s dinosaury - Gigantičtí ještěři

(seriál)
  • Velká Británie Chased by Dinosaurs
Velká Británie, 2003, 1 h (Minutáž: 30 min)

Scénář:

Tim Haines, Jasper James

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Nigel Marven (průvodce)
(další profese)

Epizody(2)

Obsahy(1)

Spolu se zoologem Nigelem Marvenem se diváci mohou podívat na naši planetu tak, jak vypadala před 150 milony let. Díky možnostem počítačové animace a exaktních vědeckých poznatků se staneme svědky unikátního "dinosauřího safari" - na některé obry si budeme moci takřka sáhnout, ale jiným mastodontům se raději vyhneme velmi výrazným obloukem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (3)

Putování s dinosaury - Gigantičtí ještěři (2003) 

Obsahuje epizody Země obrů a Obří dráp (viz samostatně). Nigel Marven je v tomto dokumentu největší příšera, bez něj by to bylo o něco lepší.Ovšem animace jsou stále na vysoké úrovni, s Marvenem to vypadá hodně reálně a zajímavostí je tu taky spousta. Tarbosaurus...:D. BBC se opět vytáhla. První díl o něco slepší, druhý už bez chybky. Slušný český dabing, lepší než encyklopedie. Ucházející pokračování Putování s dinosaury, neméně zajímavé, doporučuji, i když je to bez průvodce lepší. 90%. ()

Obří dráp (2003) (E01) 

Tak tento speciál je o něco lepší než předchozí Země obrů. Nigel mě pořád strašně otravuje, ale už jsem si na něj nějak zvyknul. Tento dokument je oproti svému předchůdci dotaženější, živější a zajímavější. Efekty jsou na vysoké úrovni, český dabing je dobrý. I dinosauři stojí v tomto dokumentu za to, potěšil mě hlavně Tarbosaurus, dobrá volba... Vypadá to ještě reálněji a zaujme to asi i víc lidí. Příjemný doplněk Putování s dinosaury. Informací tu je dost a já se u toho tetelil blahem... 90%. ()

Země obrů (2003) (E02) 

Mě Nigel Marven nikdy nijak nesedl. Nevím proč, ale prostě ho nemám rád. Ale tyhle díly jsem se z povinnosti rozhodl zkouknout, protože Putování s dinosaury je nepřekonatelné. Nigel je dobrej herec, to se musí nechat a po tomhle filmu je mi možná o něco málo sympatičtější. Jinak na původní sérii to nemá, ale animace je jak jinak výborná, možná o něco kvalitnější, komentář je kvalitní, český dabing se povedl. Pár informací o dinosaurech navíc, slušně to zabaví, poučí a vlastně i pobaví, Už to není ono, ale jako samostatný dokument(seriál) je to poměrně slušné. Mě se to líbilo, jak říkám, BBC umí. Lepší než encyklopedie a je to reálné... 80%. ()

Reklama

Reklama