Reklama

Reklama

Nebezpečná země

(TV film)
  • USA Perilous (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký thriller o ukradeném šperku, krásce v nesnázích a americkém právníkovi uprostřed ruského pekla. Američan Judd očekává v Sankt Peterburgu výhodné obchody. Po otřesných záležitostech, kterých se tam dočká, se alespoň těší, že si užije krás města, a dá volno své tělesné stráži. Seznámí se s temperamentní Sašou, jež ale náhle zmizí i s jeho hodinkami. A Judd najde své bodyguardy zavražděné. V té chvíli je také z Ermitáže ukraden vzácný diadém Kateřiny Veliké... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

pravo 

všechny recenze uživatele

TOTO NIE JE AMERIKA. NESMIETE ÍSŤ NA POLÍCIU... Film o ruskom vlastenectve prostredníctvom záchrany cárskej korunky, do ktorej sa pripletie chrabrý Američan je veľmi slabý filmík. Dialógy sú otrasné, postavy nevierohodné a autori evidentne majú dosť skreslenú predstavu o Rusku a ruskej mafii. Proste doteraz nechápem prečo som sa vlastne rozhodol, že to dopozerám. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je fakt prča. Opravdu zaboha si nedokážu vzpomenout, proč jsem tohle stáhnul. Fakt ne. Ještě že to nebylo tak dlouhý. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama