Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá hviezda Billy Cole príde s nápadom, ako rýchlo zbohatnúť. Postaví volejbalový tím zložený z prekrásnych atletických striptérok z klubu Cloud 9... (oficiální text distributora)

Recenze (35)

dainio 

všechny recenze uživatele

Slaboučký a velice nezáživný pokus, o netradiční sportovní komedii. Hlavním smyslem tohoto filmu, bylo ukázat ženy v bikinách. To je patrné již od úvodních minut. I proto mi evokovalo, to všechno producírování v plavkách a pózování na kameru, jistou podobnost s "Pobřežní hlídkou" či nějakým soft-pornem bez aktů. Harry Basil se zřejmě při natáčení stále nemohl rozhodnout, co z toho vlastně chce mít. V poslední půlhodince se film, konečně někam pohnul. I sám rejža pochopil, že takhle to dál nejde. Turnaj v plážovém volejbale a fandění svěřenkyním Burta Reynoldse, mě odhodlalo k jedné hvězdičce. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Burt Reynolds už bohužel mnoho let nepatří mezi hollywoodský top ten a tak se čas o času objevuje v takovýchto filmech. V tomto „veledíle“ ztvárňuje postaršího chytráka snažícího se vydělat dolárky kde se dá. Jeho posledním majstrštykem je založení beach volejbalového teamu složeného ze svůdných striptérek, jehož hlavním cílem nemá být sportovní výkon, ale zastrčená bankovka za spodním dílem plavek. Ještě větším zklamáním než hodnota filmu, bylo samotná vizáž volejbalistek, které až na jednu čestnou vyjímku nebyli o mnoho krásnější než jejich soupeřky. ()

Reklama

UncleG

všechny recenze uživatele

Baby poskakují v plavkách. To je celý. Bohužel ladné křivky Reynoldsových "striptérek" nejsou na měřítka roku 2011 dostatečně odhaleny. Předevčírem jsem se koukal na skutečnej plážovej volejbal, hrálo brazilský duo Larissa - Juliana. Vzhledem k velikosti letošního modelu jejich bikin předpokládám, že příští rok už budou holky dočista nahý. Někdy je holt realita překvapivější než fikce. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Musel sem kroutit hlavou nad stupiditou filmu a nad bezchybnými křivkami volejbalistek. Prohlásit tento film za úplnou ztrátu času by asi nebylo úplně podle pravdy, přece jenom film výhradně staví na záběrech mladých volejbalistek v plavkách, takže alespoň na toto se určitě dívat dalo, jistě že to především ocení divák mužského pohlaví a výsledek potom není film, nýbrž módní přehlídka, ale herečky byly jasné desítky tak tu jednu by si to mohlo zasloužit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pěkný dudy. Udělám z ní kapitánku." Název filmu Sexy tým a děj vyjádřený slovy "striptérky hrají volejbal" by měli potenciálního diváka spolehlivě připravit na to, že se žádné intelektuální drama konat nebude a místo toho bude cosi spiklenecky vykukovat z plavek. A protože snímek seriózně nabízí to, co slibuje, tak se musím pozastavit nad rozhořčenými reakcemi uživatelů. U heterosexuální slečny mi zdejší standardní hodnocení "odpad!" nepřijde zcela od věci, ale u rozhořčených pánů skutečně váhám, zda se jedná o snoby či impotenty. Nicméně ani jednomu z nich snímek nedoporučuji, neboť tady skutečně pouze pěkné holky šmrdlají volejbal. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama