Reklama

Reklama

Kocourek se vrátil

  • Kanada The Cat Came Back
Animovaný / Komedie / Muzikál / Krátkometrážní
Kanada, 1988, 7 min

Režie:

Cordell Barker

Hrají:

Richard Condie

Obsahy(1)

Tento komediální krátký animovaný film vychází ze sto let staré stejnojmenné lidové písně. Starý pan Johnson se stále zuřivěji snaží zbavit malé žluté kočky, která ne a ne zmizet... (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Jordan 

všechny recenze uživatele

vtipný a mimoriadne podarený sťaby videoklip s excentrickou animáciou a zopár prekvapivými a originálnymi nápadmi . . . a jednou nepolapiteľne vždysavracajúcou mačičkou ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Ten pán si ji určitě ve skrytu duše chtěl nechat. Vždyť ta kočička se ani moc nenamáhala. Nevěřil bych, jak moc se dokážu zasmát na takhle dokola se opakujícím ději. To je ta lidská škodolibost.-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

příjemný kraťas na pobavení - jednoduchý příběh, ale dobře provedený s Barkerovou typickou animací. Na prvotinu dobrý a navíc s chytlavou melodií a správnou pointou. Přes hranici 4* se dokázala na konec vyškrábat. Shlédnout můžete tady: http://www.youtube.com/watch?v=oW9f04Dctz4 [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Dokonalý snímeček, jeden z prvních, které jsem od Condieho viděl. Superdynamická animace, chytlavá písnička a pointa, vedle které je Šestý smysl slabý čaj! :)) ()

Micione odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní mýtus o devíti kočičích životech mívá v důsledku podobu týrání zvířat. Nenávistný a zlý humor a nominace na Oscara byla snad provokace. ()

Schobul 

všechny recenze uživatele

Úžasný krátký animovaný snímek, ve kterém se chlapík nemůže zbavit nalezené žluté kočky. Už z názvu lze poznat, že se jí pokouší zbavit mnoha způsoby, ale ona se k němu vždy vrátí. Klasický námět, velmi chytlavá hudba, vtipné scénky a dva velmi dobré nápady rozhodně mluví PRO vidět tento film. ()

blueskin 

všechny recenze uživatele

další užasný animák na motivy kanadské lidové písně (nebo aspoň písně lidovou hodně připomínající). komu se líbil blackfly a má rád filmy normana mclarena, měl by si tohle někde pořídit. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

But the cat came back the very next day, the cat came back, we thought he was a goner, but the cat came back; it just couldn't stay away, away, away, yea, yea, yea. Neuvěřitelně výborná anekdota s chytlavou melodií a ukázkovou gradací. Doporučuji nadvakrát. Aby člověk nezapomněl, jak to celé začínalo. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Perfektní ujetina, která dokáže při jednoduché zápletce velmi dobře pobavit. *** Ve zkratce: Kočka má 9 životů. // Proč je zde uveden v českém názvu kocourek, když jde o kočku? ()

Reklama

Reklama