Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lovec se pouští do pátrání po tajemném zvířeti, které v okolních horách zabilo několik lidí. Stopy však nasvědčují, že se někdy mění v dvounohého tvora.. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

raimi 

všechny recenze uživatele

Prachem zapadlá televizní raritka. Režisér Dan Curtis má na triku ceněnou duchařinu Burnt Offerings, takže mu nedělá problém vytvořit tu správnou atmosféru. Nečekejte žádné gore, úmrtí jsou mimo obraz, člověk má při sledování pocit, že se dívá na nějakej díl Colomba, ale jako pohodová jednohubka je to super. Plusy: krátká délka a výborná jazzová hudba. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Chchch, hned od začátka jde vidět, že nás tvůrci chtěli spíš rozesmát. Ti vlci maj v ruce snad bejzbolovy pálky, jak se dobývali do toho auta. Pak zazní skvělá funky znělka, skoro jak z Profesionálů, a jedeme dál... Toporny dialogy. Scénář tak hroznej, že to samo o sobě je horor. Útoky z pohledu zvířete, kdy se kamera jenom přibližuje k pomateně se chovající oběti, pak policejní houkačky a nastupuje Peter Graves, kterej je chytrej, jak kdyby chrápal v knihovně. Aspoň že má skvěly auto, nějakou Corvettu nebo co. V podstatě tam celou dobu nic neukážou, jenom křičící a hrůzou zasekany oběti... A pak ta pointa, jak kdyby se někdo vysral u popelnic. Jediny dobry tam byla fakt ta znělka... ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Prima Cool vysílala v hlavním vysílacím čase horor z roku 1974! Překvapení:) A docela slušně hodnocený. Není možné:) Vlčí vytí staví na kvalitní atmosféře, rostoucím strachu a výrazné hudbě. Herci to mezi sebou i na sebe rozehrávají mistrně. Pointa se v závěru vyloupla tak, jak byste ze začátku možná nečekali, ale ke konci jste již možná začínali mít jisté podezření. Nepatrně mě "odhalení" zklamalo, ale i tak se jednalo o příjemně napínavý zážitek. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

I přesto, že je Scream of the Wolf TV film s docela mizerným rozpočtem, těšil jsem se na něj... Nemůžu říct, že bych byl vysloveně zklamaný, atmosféru má film dobrou, hudbu působivou, slušné herce a tak trochu překvapivou pointu (kterou před odhalením už tušíte), ale přece jenom je levnost filmu hodně znát, vraždy bych si představoval trochu brutálnější (nebo aby šly alespoň trochu vidět) a celkově atmosféru o dost napínavější... Prostě, Curtis se na svůj majstrštyk v podobě Burnt Offerings teprve připravoval... ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Od Curtise jsem podle názvu čekal nějaký standartní horror o vlkodlakovi, ale to bych soudil knížku podle obálky. O vlkodlakovi to sice je (alespoň teda většina filmu), ale pojetí a vůbec celý příběh jsou přinejmenším nadstandartní. Hlavně bych vyzdivhl způsob zpracování útoků vlkodlaka - nestálo to moc a vypadalo to dost strašidelně. V posledních letech se divákovi od režisérů nedostává hlavně druhé položky, no a když už náhodou na nátlak producenta splní první položku, tak v drtivé většině případů stojí výsledek za hovno. Někdy opravdu čím míň člověk vidí, tím lépe. Ale to jsem trochu odbočil. Jako zápor SCREAM OF THE WOLF bych viděl závěr, ale Curtisovi ho vzhledem k scénáři nevyčítám. Asi o moc líp se to natočit nedalo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama