Reklama

Reklama

You're a Sap, Mr. Jap

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1942, 7 min

Hrají:

Jack Mercer

Recenze (4)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +je to Pepek námořník, standardní hudba , některé světlé (vtipné) momenty –je to bohužel určeno dětem, je to starší snímek./// Takhle, tento díl není tak špatný, pointa je jasná. Ovšem problém je, že to je a hlavně bylo určeno dětem, a ty to rozhodně nepochopí. Dobře dříve se to i dětem mohlo líbit, ale dnes je to neosloví./// Celkem 43%/// ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohá propagandistická hovadina. Toto asi premietali počas japonskej vojny pehovatým americkým chlapcom... Som presvedčený, že keby bol Pepek námorník svojprávna osoba, nikdy by nesúhlasil s účinkovaním. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Žádné šikmoooké svině nebudou nám, poctivým Američanům otravovat život! Jakoby nestačilo, že jakékoli zboží na které narazíme v naší nádherné zemi, pochází z toho hnusného Japonska! A tak se, děti, spojme a společně natrhněme těm všudypřítomným Japončíkum prdele!____Aneb útok na ty nejcitlivější a nejsnáze přesvědčitelné mozky, z dob kdy USA vstupovalo do války s Japonskem. Pro svůj evidentně xenofobní náboj byl snímek zakázán. ()

Reklama

Reklama