Reklama

Reklama

You're a Sap, Mr. Jap

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1942, 7 min

Hrají:

Jack Mercer

Recenze (4)

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohá propagandistická hovadina. Toto asi premietali počas japonskej vojny pehovatým americkým chlapcom... Som presvedčený, že keby bol Pepek námorník svojprávna osoba, nikdy by nesúhlasil s účinkovaním. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +je to Pepek námořník, standardní hudba , některé světlé (vtipné) momenty –je to bohužel určeno dětem, je to starší snímek./// Takhle, tento díl není tak špatný, pointa je jasná. Ovšem problém je, že to je a hlavně bylo určeno dětem, a ty to rozhodně nepochopí. Dobře dříve se to i dětem mohlo líbit, ale dnes je to neosloví./// Celkem 43%/// ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Žádné šikmoooké svině nebudou nám, poctivým Američanům otravovat život! Jakoby nestačilo, že jakékoli zboží na které narazíme v naší nádherné zemi, pochází z toho hnusného Japonska! A tak se, děti, spojme a společně natrhněme těm všudypřítomným Japončíkum prdele!____Aneb útok na ty nejcitlivější a nejsnáze přesvědčitelné mozky, z dob kdy USA vstupovalo do války s Japonskem. Pro svůj evidentně xenofobní náboj byl snímek zakázán. ()

Reklama

Reklama