Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh, v ktorom sa preplietajú obrázky minulé s prítomnosťou. Príbeh Maličkej vyrastajúcej v rodine hipís, ktorá už v dospelosti prenáša vtedajšie dojmy, pocity a vnemy pomocou štetcov na plátno. Spoznajúc zaujímavého typa Morrisona (Gale Harold), nachádza cestu do pravdivého vnútra seba samej. Jennifer Elster, ktorá stvárňuje hlavnú predstaviteľku, si celý film napísala i režírovala, pričom ho podáva absolútne nenásilnou formou. (sochoking)

(více)

Recenze (2)

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Napsat a zrežírovat film a zároveň v něm hrát hlavní roli, to svědčí buď o velké osobní angažovanosti nebo přerostlém egu. Já doufám že jde o to první, tedy že se režisérka prostřednictvím filmu snažila vypořádat s vlastní minulostí. Řekla bych, že divákům může tenhle snímek přijít dost nesrozumitelný, pokud nemají podobnou zkušenost jako hlavní hrdinka. Každopádně ani to, že film pochopíte, nestačí k tomu, aby vás jakkoli osovil - je příliš amatérský, poskládaný z monha malých klišé, ze kterých se snaží režisérka udělat přelomová moudra. A to jednoduše nefunguje. Já jsem tenhle film vyhledala kvůli Galeovi Haroldovi, ale ani ten nebyl ve své roli úplně přesvědčivý. To však připisuji špatnému scénaři. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tento film si zasluhuje výnimočnú pozornosť, pretože je to neskutočná bomba! Kedže je poskladaný z čriepkov osudov ľudí, ktoré sa preplietajú, ani nemá šancu nudiť ( naviac dlžka filmu je priaznivá a film sa akoby presype skrz prsty, sťaby zrnka piesku ) . A bonusom ku všetkému je ' music track' našlapaný nenásilnými rytmami derúcimi sa cez uši priamo do duše. Bomba! ()

Reklama

Reklama