Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Bude to znít asi trochu divně, ale jsem v podstatě zastáncem názoru, že akční hvězda nemá co dělat v podobných rodinných komediích, protože to většinou dopadne špatně. To se bohužel nevyhnulo ani tomuto snímku a Vinu Dieselovi. Pravda, našlo by se pár zajímavých a vtipných scén, ale fakticky jen pár. Takže jedna * za to a * za herce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle blbiny, kde si svalovci hrají na citlivky docela rád, baví mě, je to sranda a prostě to za mě celkově funguje. Vin Diesel tomu dal přesně to, co role potřebovala, "jeho" děti jsou roztomile nesnesitelné, aby se nakonec daly dohromady a všechno dobře dopadlo, jak se tak dal očekávat. Nic převratného, ale bavil jsem se. ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Dať nabúchaného svalovca s "hlasom zo záhrobia" robiť pestúnku, tak toto môže skončiť buď ako trápna bezduchá komédia alebo uletená pohodová komédia. V tomto prípade je to to prvé. Film je nudný, ničím nezaujímavý, trápny, nevtipný... Vin Diesel je nepresvedčivý a ostatní na tom oveľa lepšie nie sú. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že lepšia verzia pána Pestúnky, ktorý sme mali kedysi možnosť vidieť s Hulkom Hoganom. Myslím si, že toto je film, od ktorého nikto nemôže ani nič očakávať. Pokiaľ do toho idete, že to bude výnimočný film, tak si dajte spiatočku. Toto treba hodnotiť ako to, čo to je. A to je lacná komédia s deckami. A keď si to tak premietnem, nie je to také strašné. Myslím si, že som videl horšie film ako je tento a párkrát som sa zasmial. Len latku treba dať poriadne nízko. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost, což by vlastně až tak nevadilo, kdyby byl Vin Diesel podobný komický "talent" jako třeba Arnie. Bohužel tenhle svalovec se ani nedokáže pořádně ztrapnit prkenností a mermomocí se snaží působit okázale, sympaticky a komicky. Škoda, že mu chybí Arnieho univerzální grimasy a dřevní strnulost, která by z té role udělala aspoň trochu zábavnou záležitost. Vždycky mi unikal smysl obsazování muskulaturních "herců" do podobných komických rolí, nicméně určitá sorta tupých diváků si to žádá, podboně jako bezduché gagy, pitomé akční sekvence a rozuzlení tak dojemně blbá, že by člověk nejradši sežral kuchyňský mixér. Diesel by se měl nadále věnovat anihilaci pangalaktických monster a ne vyměňování posraných plen... U toho druhého totiž až moc vynikne, že pouhé svalstvo nestačí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Při natáčení se stala i malá nehoda: Na scénu měl přijít kačer a klovnout Vina Diesela do ucha. Když se záběr opakoval potřetí, kačer asi usoudil, že něco dělá špatně, a místo krátkého klovnutí se do ucha zakousnul a nechtěl pustit. Diesel vyskočil, ale vydržel to až do konce dialogu. (HappySmile)
  • Ve scéně po párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytá Zoeina (Brittany Snow) přítele, zašpiní si rameno. Když však poté dům uklízí, oblečení má opět čisté. (MIG29)
  • Ve scéně na párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytí rugbyový míč, je možné všinmout si, že se vedle Shanea mezi záběry z ničeho nic objeví postava afroameričana. (MIG29)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama