Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk ani moc neví, co si o tom má myslet. Tolik zajímavých herců (z toho dva držitelé Oscara) a trestuhodně promarněná šance. Režisérovi Chazzu Palminterimu nabízené protéká mezi prsty, očividně hledal inspirace jinde (Love Actually) a i když se s přibývajícími minutami přece jenom něco vyždímá, výsledek je natolik rozpačitý, že je to obrovská škoda. K někomu možná, ke mně ale ty „emoce“ nedoputovaly.. Melancholické (čtyřicetiprocentní) Vánoce!! ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film by měl možná dobrou myšlenku, ale scénář byl velmi slabý. Absolutně nedostatek dialogů a pokud nějaký byl, tak byl velmi pesimistický. Náhodné setkání čtyř lidi, kteří si v podstatě nemají co říci, protože má každý dost svých starostí a žije každý ve svým světě. I když ve filmu hrají 4 známé hvězdy, tak z tohoto smutného příběhu nedokázaly vykřesat žádnou jiskřičku, která by potěšila diváka svou vánoční atmosférou. Smutek, soucit, láska k bližnímu a pochopení pro jeho starost a bolest - to je tak asi ve zkratce obsah rádoby "vánočního filmu". ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se přihlásí o pozornost halasným tanečkem v pestrém kostýmku. A pak jsou ty, které přijdou nenápadně, potichu a pozvolna vás vtáhnou do důvěrného dialogu na témata ukrytá hluboko v srdci přičemž všechny ty zajímavé myšlenky a témat stydlivě ukryvá do zdánlivě banálních klišé. Ano, ten kdo od filmu čeká jen tanečky Penelope Cruz, je pochopitelně zklamán, protože neslyší, co mu tahle meloncholická, smutná vánoční mozaika vlastně vypráví. Film bez hluchého místa s řadou velmi silných a emotivních scén (vyprávění Rose proč nemá ráda vánoce, scéna s křížkem, smutný příběh Artieho, Julesova snaha dostat se do nemocnice, scény Rose s matkou.. i další) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásný film u kterého jsem hodně brečela. Prostě jsem si nemohla pomoct. Ale jinak, po tom co odezněly první pocity, musím uznat že nic moc. Docela trošku nuda, příběhy vůbec nezapadaly a neměly nic společného, slabý scénář, vlastně tu o nic nešlo. Ale za to moje rozbrečení, dávám tři hvězdy, i když by to bylo tak na dvě. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama