Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu iný vianočný film, ktorý sa snaží hrať na vážnu LÁSKU NEBESKÚ. Má fajn atmosféru i obsadenie, len na našich súradniciach príde čisto americký príbeh o osamelosti a psychických problémoch trochu menej uveriteľný. Vzhľadom na počet samovrážd, bežné odlúčenie od rodiny a depresiami trpiacich občanov USA to ma pre amíkov vyššiu výpovednú hodnotu. Mne to prišlo občas umelé (pre mňa nepochopiteľné vykecávanie problémov cudzím ľuďom), ale herci podávajú skvelé výkony... Ale radšej odporúčam podobne vážne ale omnoho uveriteľnejšie PODOBY LÁSKY... ()

Freemantle 

všechny recenze uživatele

Dárek z lásky se dá obsahově popsat velmi stěží. V prvních pár momentech jsem se opravdu radostně zasmál, některé momenty mi přišly (docela) vtipné. Ale pak? Osobně nevím, kam bych snímek zařadil. Vánoční romantické drama o... o ničem? Ne, o ničem to rozhodně nebylo. Tento film je o něčem a o ničem. Nepochopitelná kombinace? Ano, to jistě je. Ovšem v tomto případě je tento, zdánlivě paradoxní a nesrozumitelný, výraz namístě. Po dobu sledování se mi hlavou honila myšlenka, že se scénarista a režisér snaží napodobit "Love Actually". Což samozřejmě nejde. Každý však musí posoudit sám. Dárek z lásky je tvořen kombinací následující formule: Vložte do hrnce flák (posmutnělé) romantiky, přidejte ještě více (promarněné) lásky, pořádně promíchejte a pak pomalu přidávejte kapku pochopení, odpuštění a návratů... Po hodině a půl budete zaručeně přejezeni, ale hlad se brzy vrátí! Hloupost? Možná... Tento film byl s největší pravděpodobností založen na dobré myšlence, ale chybí mu preciznost zpracování a dotažení do konce, u kterého bych měl hřejivý pocit u srdce. Všechny scény jsou příliš krátké a ničím nezaujmou. Většinu času se soustředí na rozdmýchání divákova citů, poukazování na problémy současné společnosti a nápravu činů. Scénář a vůbec celý snímek je brán seriózně, o tom žádná. Naopak se dle mého názoru stala kámenem úrazu jeho nedokonalá realizace a shrnutí tohoto tématu do velmi krátkých 96 minut. A kvalitu snímku nezachrání ani taková jména, jako P. Cruz nebo P. Walker ... Stručně řečeno, režisér a scénárista se snaží obeplout oceán. Bohužel na voru. ()

Reklama

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit v čase předvánočním než vánoční film? Ale no nevím, tenhle je na tu vánoční atmosféru poněkud depresivní. Navíc se tu někdo až příliš okatě snažil stvořit novodobou Lásku Nebeskou, s tím rozdílem, že do filmu nastrkal tunu předojemných scén, které tak ve finále působí absolutně nedojemně a ještě ke všemu dost "lacině". ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Komorní drama o lásce a naději, s absencí přehnaného klišé a patosu, podané překvapivě nepodbízivou formou. To vše podpořeno vynikajícími hereckými výkony a všudypřítomnou vánoční atmosférou (která nebyla zas až tak určující). Nic dalšího zde není podstatné, takových filmů není nikdy dost. A dost mě tu zaráží ta nízká hodnocení! ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento vianočný film nie je úplne ideálna voľba na Štedrý večer. Podobne ako Láska nebeská či Šťastný Nový rok, dej utvára niekoľko nezávislých príbehov. Tie sú však trochu depresívnejšie, než je zvykom pri vianočnom filme. Divák si nestihne vytvoriť žiadny vzťah k postavám a celý film prehrmí ako búrka. Vyzdvihnúť však musím úlohu Robina Williamsa. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama