Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

Olík 

všechny recenze uživatele

American Dad jsou čtyřčlenná rodinka patriotického tajného agenta, jejíž domácími mazlíčky jsou Klaus s tělem ryby a mozkem němce a ufon Roger zoufale toužící po společnosti – Griffinovi to sice nejsou, ale i tak postavte Sethu MacFarlanemu sochu v nadživotní velikosti a já se k ní budu chodit modlit :) ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Z American Dad na mě dosti čiší důvody jeho vzniku a tedy ty, že si MacFarlane chtěl ukrátit čas a dohnat penize během zrušení pro mě daleko zábavnějšího Family guy. Postavy na mě působí dosti staticky a neosobně, příběhy jsou v mnoha případech násilně nastavené do vtipnosti ad absurdum (což je Family guy také, ale přeci jen jsem se u něj bavil daleko více). I tak na zabíjení času je to pěkný kousek a těch 20 minut nezabije, ale ani nemotivuje k maratonu mnoha dílů v kuse. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Trochu jako Simpsonovi s tím rozdílem, že hlavou rodiny je ortodoxní uniformovaný pravičák pracující pro CIA a děti jsou malinko odrostlejší. Po domě se jim loudá ukecaný nelegální vesmírný přistěhovalec, který si velice rychle osvojil většinu civilizačních zlozvyků a taky akvarijní rybička s mozkem východoněmeckého skokana na lyžích. Autoři do toho šli pěkně zostra a při psaní scénářů si s gustem rýpli do všeho, co jim přišlo pod ruku. Nad tímhle seriálem by příšera jménem cenzura jen zamlaskala blahem (pozor, neplést se South Parkem). Nezbývá než doufat, že studnice nápadů hned tak nevyschne a že si "Americký Taťulda" udrží svou úroveň co možná nejdéle. Zatím úsměv od ucha k uchu, potlesk a plný počet. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Takového tátu můžou mít jen v Americe! Normální americká rodinka, která vlastní mluvící rybičku a schovává doma mimozemšťana. Výborná náhražka a zaplácnutí po zhlédnutí jiných animáků. Drsné a vtipné scény nadupané v každé epizodě. Po pár dílech musím přiznat, že jsem čekal víc a vžití do seriálu nakonec stálo zato, jen pro ty kteří po pár dílech nesledují dál. / Viděné epizody z 1-11 série *191.dílů / Sleduji 12. sérii ( Hodnocení: 9/10 ) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tomuto seriálu odolával, viděl jsem první 2 série a přišlo mi to jako kravina, takový špatný Family guy, vlastně vždy, když někdo udělá další animák, tak mi to příjde většinou jako kravina, například Futurama (nechápu to hodnocení, je to sračka), Cleveland show a tak dále, jsem rád, že jsem dal American dad další šanci, protože jsem už nevěděl na jakej animák koukat, tak jsem si pustil American Dad od 3 série a musím říct, že se sérii od série lepší, postavy jsou vtipnější a dokonce se u dílu párkrát zasměji. Takže nakonec spokojenost a nejspíš budu koukat i na další série :) zatím jsem na konci 5. série. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Steve se objevil ve všech epizodách, kromě poslední ze 4. série. (Martin_W)
  • V epizodě „1600 Candles“ slaví Roger 1600. narozeniny. (Martin_W)

Reklama

Reklama