Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jako komedie to funguje skvěle i když asi nechtěně. Mumie o velikosti baráku je fakt hustá. Škoda, že to nemá lepší efekty, ale zas by to asi nebylo ono. Jinak klasika, příběh o hovínku, herci neherci, jedna pěkná buchta, a spousta hlášek. Třeba pozor padá kamení a najednou na zem přímo lítaj počítačový šutry. Mumie vrhá vrtulníkem jako s plážovým míčkem a spousta dalších kuriozit :D Ne tohle neni odpad, když to člověk nebude brát opravdu vážně. Za tu prdel a tu buchtu 30% :D ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Další z řady zcela zbytečných a jednoduše zapomenutelných béček televizní společnosti SyFy, které, jak už se tak dost často stává, dojíždí na větší absenci nadhledu, vtipných scén a hlášek... O scénáři, tricích, či hercích se nemá smysl dlouze rozepisovat, vše je úrovni, na kterou je zkušenější divák už od SyFy zvyklý... Na druhou stranu, třináctimetrovou mumii jen tak neuvidíte a na Kristen Miller do docela dobře dívá, tak ten jeden bod dám... ()

Reklama

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Arabsky vyhlížející padlý anděl a jeho syn - třináctimetrová mumie, vyprahlá poušť s ideálními podmínkami pro zachování mumifikovaných, v níž je ale - jak se později dozvíme - zároveň obrovská přehrada s tisíci hektolitry vody a kdybyste náhodou nepostřehli scénu, ve které padá počítačové kamení, upozorní vás na to cedule ,,Pozor, padá kamení". Prostě luxus :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pomóc! Mumie o velikosti čtyřpodlažního domu pronásleduje Caspera "Vymetu jakékoliv béčko" Van Diena! Přesně ten druh filmu, na který se můžete začít dívat v kterékoliv jeho fázi a hned víte, na čem jste. Občas se objeví úmyslná snaha o legraci, leč té nechtěné je mnohonásobně víc a vy si pak při pohledu na scény "rvačka u džípu", či "mechanická mumie naplněná uctívači Amóna" řeknete, jak v době pokročilé diagnostiky psychiatrických poruch může něco takového vůbec spatřit světlo světa.. Natočeno pro Syfy channel (americký kabelový sci-fi kanál, či chcete-li, syfilis diváckého vkusu). ()

Evonichna odpad!

všechny recenze uživatele

I na kocovinové válení, při kterém zkousnete ledajakou p..ovinu, tak tohle prostě nešlo. Nechápu, jak může vůbec něco podobného vzniknout, vždyť to jsou zbytečné prachy i čas lidí, kteří se na tom podíleli. Otázkou je, jak se kdo podílel, páč výsledek vypadá, jako kdyby toto vzniklo pod rukama nějakých zmaštěnců s IQ houpacího koně, kteří si hrají na filmaře. Je to hodně špatně udělaná haluz. Nedoporučuji nikomu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama