Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Začátek ještě jde, byť jsou efekty na primitivní úrovni. Pak se to celé nějak zamotá, děj ztratí švih, postrádá napětí a vůbec je skoro k ničemu. Snímek si nezasluhuje zvláštní pozornosti. Hodnotím jen gore efekty na začátku a nápad na obra z armatur ke konci. Škoda, že to nabylo dotaženo po technické a vizuální stránce. 201310278335/8442 ()

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 30 minut, víc se fakt nedalo a raději jsem si zahrál Residenta Revelation,nevim jestli tak bude komentář hodnotný,ale snímek jsem dal z toho důvodu, že běžel vyjímečně od 20:00 a později by mě ani nenapadlo si film pustit.Proč film vidět? Jednak z důvodu, aby se vaše ratolesti do max 6 let věku mohli pobavit nad touhle snůškou hoven a druhak je tu možnost vidět snad jedny z nejhorších efektů, který mohla vyprodukovat snad stará amiga nebo atárko. O blbym humoru a mlácením pažbou do mumie je snad i zbytečný se rozepisovat. ()

Reklama

andio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších ultra zetkovejch filmů, co v poslední době na COOLu dávaj. Nápad docela zajímavej, ale to provedení hrozné.. Scéna, kdy při pádu helikoptéry (v níž letí nějakej Jerry) všichni čuměj a po asi 10 sekundách jeden řekne: "Jerry." mě celkem rozesmála, ale předpokládám, že to nebylo úplně úmyslem scénáristů.. 0/10 ()

Evonichna odpad!

všechny recenze uživatele

I na kocovinové válení, při kterém zkousnete ledajakou p..ovinu, tak tohle prostě nešlo. Nechápu, jak může vůbec něco podobného vzniknout, vždyť to jsou zbytečné prachy i čas lidí, kteří se na tom podíleli. Otázkou je, jak se kdo podílel, páč výsledek vypadá, jako kdyby toto vzniklo pod rukama nějakých zmaštěnců s IQ houpacího koně, kteří si hrají na filmaře. Je to hodně špatně udělaná haluz. Nedoporučuji nikomu. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Arabsky vyhlížející padlý anděl a jeho syn - třináctimetrová mumie, vyprahlá poušť s ideálními podmínkami pro zachování mumifikovaných, v níž je ale - jak se později dozvíme - zároveň obrovská přehrada s tisíci hektolitry vody a kdybyste náhodou nepostřehli scénu, ve které padá počítačové kamení, upozorní vás na to cedule ,,Pozor, padá kamení". Prostě luxus :D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama