Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

kua, já si vždy zakládal na tom, že jesem nikdy neviděl žádný film se Seagalem, a teď jsem během sledování Onion Movie zjistil, že tam hraje:-(( To kdybych věděl, tak jsem se nedíval..

pocasko

pocasko (hodnocení, recenze)

česká soda po americku. ale za naší "sodou" výrazně pokulhává. v průběhu prvních 20ti minut se objeví asi 2 vtipné zprávy, v průběhu dalších 30ti jedna a pak už na to ani nemá cenu koukat. 40%

joywork

joywork (hodnocení, recenze)

i když všechny scénky nevyzní na 100%,tak i přes to je to velká psina.V Hale a Pace je mnoho slabších okamžiků a dnes je to kult.Trefně a vtipně pojmenované problémy - to je správná parodie !!

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Jo to bych taky chtěl vědět,ale podle mě to nevyjde,když už vycházejí Seagalovi novější filmy-jako například kod smrti a poslední noc.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

ano, jsou tu některé velmi vtipné a originální nápady, ale ty jsou přebity tunami trapných a účinkem naprosto se minoucích "vtipů". a za to dávám ten odpad, za to, jak moc je to vzdáleno tomu, co asi měli kuntz, maguire a ostatní v namysli
69 hodnocení / 69%
p.s.: komu se tohle líbilo, bude se u líbit asi i kentucky fried movie

Hudy13

Hudy13 (hodnocení, recenze)

vidiet ze som tu dlho nebol :))))).....Pojde to aj u nas do kin?...inak som cosi citaj ze je mozne ze seagal dam bude mat len nejaku 5minutovu ulohu,dufam ze sa mylim :)......

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

No podľa traileru, tam bude mať hl. úlohu.... Takto by ho inač nepredstavovali, keby mal mať len cameo.......no nie??

boyd.

boyd. (hodnocení, recenze)

do kina sice možná zajdem na seagala, ale na druhou stranu jestli tam má jen nějaké pětiminutové cameo, tak budu docela zklamaný!

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

seag: no nemysli si, yochlolu a mithrilu jsem taky napsal, ať smažou hodnocení, i u ostatních nedotočenejch seagalovek, že se jinak přimluvím za jejich ban. takový "hodnocení" se nedá tolerovat nikomu

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

havLord: Dobre nechaj tak, mna už nebavý sa s tebou hádať.... Moj názor už poznáš...... No ked si sa zastal tých dvoch tak som sa dovtípil, že seagala rád nemáš. Ale to je jedno... Mna najviac naštvalo že z ničoho ni si začal do mna hústiť...... Každopádne je to pre mna už uzavretá vec.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

seag: tak já nevím, jak jsi přišel na to, že nemám rád seagala. je to hrozný poleno, neherec jak cyp, nejlepší léta už má za sebou, ale je to sympaťák a rád ho mám. no a k tomu, jak jsi tady ospravedlňoval svoje hodnocení, se nebudu vyjadřovat, je to totálně postavený na hlavu

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

ty voleee. faakt. ono to ide do kín....... Konečne som sa dočkal po "ani neviem koľkých" rokoch pôjdem zase na seagala do kina..... To čo je na tom najzaujímavejšie je, že nanho pôjdem už okolo 7. 19. 2008.

vinnie5

vinnie5 (hodnocení, recenze)

Aktualita : Ide to do kííííííííííííín !!!!!!!!!!!!!!!! Je to isté. Dojaatím sa mi chce plakať.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

petero: áno, máš úplnú pravdu. (Objektivita mi nič nehovorí)- a to hlavne pri seagalovich filmoch

petero

petero (hodnocení, recenze)

JohnnyD: Ako hádzať hrach na stenu, že? Je jasné že Seagovi objektivita nič nehovorí i keď paradoxom je že toto možno bude jeho najlepší (najzábavnejší) film.

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

seag: ospravedlňujem sa za predošlý príspevok; tvoje príspevky nie sú hodné reakcie a už vôbec nie protiargumentácie...

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

JohnnyD: A ked sa chceš navážať do niekoho kto hodnotí dopredu, tak môžeš začať Mithrilom, Yochlolom.... To noi začali hodnotiť predčasne. A nieln tento film, ale aj všetky Seagalove čo ešte ani nevišli. (Samozrejme dali odpad!) A prečítaj si ich príspevky. A ten idiot havLord sa ich zastal. A to len preto že seagala nemusí.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

JohnnyD: Nie ty si ma nepochopil, alebo si ma nechcel pochopiť. Ked som do Seagala tak zažratý a vždy viem že mu dám 5*, tak mu môžem kludne dať 5* aj bez toho.....To mi nevadí u nikoho. Ty máš rád Jima Carreyho, a ja ho nemám rád ( mám ho rád, ale to teraz píšem ako príklad), ty mu dáš 5* aj bez toho že by si ten film videl ale vieš už dopredu že mu dáš 5*. Tak za toto by som ťa neodsúdil. Ale ked nenávidíš napr. Van Damma, a dáš nejakému jeho filmu odpad!, bez toho že by si ho videl tak to mi už vadí. Pretože to urobíš naschval aby mal čo najmenšie hodnotenie. .................. Ale ved ja som nikdy žiaden film nehodnotil dopredu okrem Seagaloveho filmu....... Takže to ti takisto nedáva právo sa do mna navážať....... Ale asi sa len chceš zastať kámoše?! že?

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

ja mám tiež svojich obľúbencov a nikdy som nehodnotil filmy bez toho, aby som ich videl ... inak to je totálne na neuverenie: vadí ti, že niekto dá odpad filmu bez toho, aby ho videl a zároveň jedným dychom dodávaš, že je úplne normálne, ak to isté robíš ty ... . A právo navážať sa do teba máme - lebo chceme, aby filmy mali objektívne hodnotenia a aby debilkovia nehodnotili filmy bez pozretia.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

havLord: noo, to pretože to hodnotili bez toho že to videli, ale to nieje to najhoršie.............Ked má niekto nejakého obľúbenca (ako ja seagala) tak pochopím že mu dá 5* bez toho že by film videl....Ale ked niekto nenávidí nejakého herca tak mu hned vysolí odpad bez toho že by film videl....A to ma vie naštvať.......Ale to je úplne jedno, aj keby som im hovoril čokoľvek, tak ty nemáš právo sa do mna navážať , a starať sa do nás...... ... ( Co ti není rovno, potom je ti hovno).....

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

za ty sérky, cos rozjížděl na mithrila a yochlola a za to hodnocení, seagu. a já se nemusim k ničemu odhodlávat, já nikomu nevyhrožoval

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

havLord: To si myslíš ty......... Zaujímalo by ma že či by si sa odhodlal ty????.............. A ja ešte doteraz neviem prečo si sa začal do mna navážať... ja som dovtedy žiadnu poznámku na tvoju osobu nemal.....Ja som ťa dovtedy ani nepoznal????

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

ten trailer je celkom zábavný a posledná Stevenova hláška je doslova rulézna (hlavne ten jeho úšklebok)

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

bla bla bla, seagu. to je jenom a pouze TVŮJ problém, že píšeš takovým stylem, že bys za to dostal ban. a i kdyby ses ke mě dostal? pochybuju o tom, že by ses k něčemu odhodlal, protože právě ti, kdo mají na Internetu nejdrsnější kecy jsou v RL největší přizdisráči

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

havLord: ooooo a mimochodom, ten príspevok som musel vymazať, pretože by ma vymazali s csfd. A za to mi ty nestojíš. Ty sračko jedna.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

havLord: Vieš, je mi na nič mať silné reči, pretože s k tebe nikdy nedostanem, ale rád by som..... Ubohost??? Chceš vidieť niečo úbohé, tak sa ráno pozri do zrkadla..... Ty si obyčajný chudák, ( spodina, odpad spoločnosti), si taká istá nula, ako aj ten koho tam máš na fotke.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

HA HA HA HA HA, zdá se mi to, nebo tady po sobě NĚKDO (žejo seagu, nevíš o tom něco?) maže příspěvky?.... no že mě to nepřekvapuje. ubohost

boyd.

boyd. (hodnocení, recenze)

proč jako hodnotíte něco co jste ještě neviděli, to fakt nechápu!!!

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

Tak ako nenavidím uživatelou Yochlol a Mithril, si neviete ani predstaviť............... Skúste sa mi raz dostať do ruky.

Yochlol

Yochlol (hodnocení, recenze)

Co je to tady za pětihvězdičkové hodnocení sakra,to se musí zredukovat.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Tak na tot jsem obrovsky zvědav, zvláště po shlédnutí traileru, Seagal ve žlutém - hustýýý!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Steven Seagal má hlavnú úlohu v komédii? No tak to som teda zvedavý.

boyd.

boyd. (hodnocení, recenze)

dobrá zpráva, tento snímek jde do kin, ale nevím jestli tady bude hrát Seagal jednu z hlavních rolí

Reklama

Reklama