Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mělo by to být spíš na 3***, protože ačkoliv některé scény jsou skvělé, občas je film i trochu nudný. Ale když se na scéně objevil Steven Seagal, bylo o 4**** rozhodnuto.) Stylem mi to dost připomíná Robot Chicken a trochu i South Park, některé scénky jsou zábavné, některé ne, některé jsou originální, některé ne (sprint hluchých byl v Monty Pythonech před třiceti lety!) ale celkově je to příjemná zábava. 75% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pri skečových filmoch sú dva základné problémy: rámcovanie a dávkovanie - to prvé dáva rozbitej forme "sledu skečov" istú súdržnosť a spája skeče na základe nejakého kľúča do jedného celku, druhé zasa má čo do činenia so samotným výberom skečov, ich dramaturgickým usporiadaním a zaradením, ako aj dĺžkou a celkovým rozvrhom. Dokonalá formulka na úspešné zvládnutie oboch snáď neexistuje, ide len o to, ktorý film sa dokáže čo najviac priblížiť dokonalosti - u mňa zatiaľ je príkladom takého filmu Monty Python Meaning Of Life, no ani "onioňáci" na tom nie sú zlé - rámcovanie je výborné, väčšina skečov vydarených, vtipných, trefných, oceňujem hlavne vysokú dávku politickej nekorektnosti, pretože väčšina dnešných paródií je príliš umiernená, akoby sa bála, a potom je to skôr trápne než vtipné, lenže onion movie nie je ten prípad; moja obľúbená je Mellisa Cherry, samozrejme Cockpuncher, Peruánci, vystrihnuté scény, Dave got my penis out či neckbelt a kopec iných; celkom chytľavá vecička; ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Celej film je vlastne jedno trochu ujety televizni zpravodajstvi stanice Onion. Takze se celej film rozpada na jednotlivy tu vice, tu mene vtipny sceny na vsechny mozny temata. Obcas jsou sice vtipy trapny, ale nekdy se zase povede docela dobra satira, takze celkove rozodne komedialne nadprumerny. Co se tyce hercu, nektery ujdou, ale vetsinou hrajou dost spatne, nicmene stejne sem si to pustil kuli Seagalovi, kteryho sem chtel videt konecne v jiny roli. Nastesti tu nema jen nejakej stek, ale predvede par bitek a jeho Cockpuncher je naprosto paradni postava. Necekejte sice zadnou zmenu, zase ma na sobe nejaky pyzamo, je vyzranej, herecky mizernej a ani ty souboje uz nejsou co driv, jenze tady je proste vtipnej a jakmile se nebere vazne, tak se to da brat. Celkove docela slusna zabava za lepsi 3*. Long live the mighty puncher of cocks. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to tak půl na půl. Polovina jsou super kameňákovité scény, hlášky nebo postavy. Bohužel připletlo se tam i několik doslova trapných blbostí, který snad ani k zasmání nejsou a vyloženě kazí film. Někdo by mohl říct, že to dost připomíná Létající cirkus, akorát v americkém podání a ten někdo budu já. Ale ten stejnej někdo taky dodá, že se to zase nedá takhle srovnávat. Američani si libují ve vtípcích o koulích, prdění, buzerantech a šukání a v tomhle filmu to jen a jen potvrzují. A přidají hafo fórků na teroristy (ale ty patří k těm horším). Nejvíc mě pobavila hlavně Melissa Cherry nebo zloděj v bance, ale je tam plno dobrejch gagů. Fuck you and good night. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pobavilo mě to (někdy i místy trošku znechutilo), ale myslím si, že mnohem lepší jsou jen samostatné videa a zprávy The onion, než celý film, který se stejně skládá z několika desítek útržků, ač je fakt, že na konci se většina z nich spojí.. to asi abychom právě neměli ten pocit, že nic s ničím nesouvisí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama