Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

thommas 

všechny recenze uživatele

Na začátku byla Amerika tak, jak ji znáte. A potom se začala cibulka loupat... Relativně inteligentní satira na (nejen) americká masmédia. Tvůrci si berou na mušku opravdu vše, co se US médií týče, od celebrit až po terorismus. Kvalita jednotlivých skečů je značně nevyrovnaná, ale to plně vynahradí vědomí, že po dlouhé době je tu "parodie", u které se nemusíte cítit trapně, protože by hlavní hrdinové několikrát za sebou dokazovali, že také občas mívají střevní potíže. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mělo by to být spíš na 3***, protože ačkoliv některé scény jsou skvělé, občas je film i trochu nudný. Ale když se na scéně objevil Steven Seagal, bylo o 4**** rozhodnuto.) Stylem mi to dost připomíná Robot Chicken a trochu i South Park, některé scénky jsou zábavné, některé ne, některé jsou originální, některé ne (sprint hluchých byl v Monty Pythonech před třiceti lety!) ale celkově je to příjemná zábava. 75% ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Za poslední léta nejlepší, nejbizardnější a nejvíce crazy komedie! Necelých 80 minut plné stylového humoru, skvělých hlášek a mini příběhů. Nejlepší, jak si černoch hledá práci, jak "černoch" vykrádá obchod a jak je černoch propuštěn z věznice :)) I když se to na první pohled nezdá, tak Onion mvie se snaží trošku obráceným způsobem upozornit na chování Ameriky, potažmo celého světa a jejich globálních problémů. Jde docela často do hloubky a vyvolá to nejen výbuch smíchu, ale taky důvod k zamyšlení. Cockpuncher :)) ()

boro123 

všechny recenze uživatele

Výborná satira nejen na americkou společnost, předsudky, styl zpráv, ale i spoustu dalšího. To vše úderné (jako cockpuncher:) bez jakýchkoliv zábran. Najdou se i slabší momenty a celkově se to ani příliš nedá považovat za film, ale tak jak u tohohle sledu "reportáží" jsem se už dlouho u žádného filmu nepobavila...kdo by měl zájem, tak na youtube se dá najít spousta videí od onion news http://youtube.com/user/TheOnion ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici som sa ešte pár krát zasmial ale potom to už bola iba nuda, nuda, nuda. Možno ako jednotlivé skeče, ktoré si pozriem raz za čas to môže fungovať ale pozerať niekoľko desiatok skečov poskladaných za sebou bez zmysluplného príbehu, to ma veru na tých 86 minút nezabavilo. Aspoň, že tam bola tá scéna s Armed Gunmanom lebo inak by som s hodnotením išiel aj nižšie :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama