Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Znovu jsem dnes mrkl na TV Onion a musel jsem ke svému dřívějšímu hodnocení hvězdičku přidat. Asi jsem si předtím hrál na děsného intelektuála, ale faktem je, že jsem se dnes výborně bavil, i když se podle mého názoru vlastně ani nejedná o film, spíš jde o sérii skečů, které se v naprosté většině povedly, mě osobně dostal Gill Bates a jeho počítače Bates 4000-9000. Velice mě potěšila chybějící politická korektnost, takže mohlo dojít i na masový protest černochů před soudní budovou nebo na mladého muže trpícího od dětství judaismem. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Už snad tisíckrát se stalo, že tvůrci skvělých seriálů nezvládli celovečerní stopáž. Tohle je přesně tenhle případ - někdy je to sranda, většinou je to hodně, hodně odvážné a kontroverzní (a politicky nekorektní), často je to také bohužel trapné a nechutné. Pokud neznáte Onion News na youtube, tak se na to určitě podívejte - ve srovnání s filmem jde o mnohem sofistikovanější humor. ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici som sa ešte pár krát zasmial ale potom to už bola iba nuda, nuda, nuda. Možno ako jednotlivé skeče, ktoré si pozriem raz za čas to môže fungovať ale pozerať niekoľko desiatok skečov poskladaných za sebou bez zmysluplného príbehu, to ma veru na tých 86 minút nezabavilo. Aspoň, že tam bola tá scéna s Armed Gunmanom lebo inak by som s hodnotením išiel aj nižšie :) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková satiristická parodie na veškeré (tedy spíše americké) zpravodajství, ale i když je dost zveličená, hlavní myšlenky jednotlivých reportáží jsou docela pravdivé. Hlavně je to ale celé v takovém vtipném kabátku, nasmál jsem se dost. Nicméně na víc než ty 3 hvězdy to bohužel není, chybí mi tam nějaká větší spojitost a promyšlenost.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama