Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

JannieMc odpad!

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Byla to výzva: vidět šestý nejhorší film. Bylo to přání: trhat se smíchy. - Dreams DO come true!!! :D (chichi) - ale ještě jedna věc, kterou nedokáži logicky pochopit: Paris naprosto bez studu "paroduje" sama sebe. Já si totiž myslím, že se u toho natáčení a příběhem dobře bavila. A to je tedy vrchol! :D ()

Roper odpad!

všechny recenze uživatele

videl som asi 5 minut, ale staci mi to plnohodnotne na ohodnotenie... Hilton je obycajna zumpa, cudujem sa, ze nejaky distributor vobec povoli odvisielat taketo sracky... :-( tentokrtat Paríž stavila na krásky, ako Electra, ci Valance, co vlastne podnietilo aj moj 5 minutovy zazitok, ale ten clovek je uz totalne v riti, takze jej nepomoze ani Tom Hanks, ci Clark Gable ;-) ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

O míře debility tohoto veledíla nemá cenu polemizovat. Paris se zřejmě pokouší o sebeparodii, čímž se opět jen ztrapňuje. Všechny postavy jí v tom ukázkově asistují a zdatně vlezdoprdelkují. Po všech stránkách, jakými lze měřit filmovou kvalitu musím s všeobecným odpadem souhlasit. Nicméně nebudu pokrytecky splachovat, když mi některé fekálie zvedly náladu a u scén jako lov na použité kondomy a loučení s vibrátorem jsem se od konečníku zasmál. P.S.: Abyste se všichni nedivili, až se Paříž v bulváru přizná, že má IQ 140 a jen si s námi hrála..nesmíte totiž zapomenout, že je herečka… ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to mě poser! Paris Hilton se pokusila o hlavní roli v teenagerovský komedii. Čéče, kdyby hrála nějakou go-go tanečnici,nebo třeba stojan na kabáty, ale jakmile otevře pusu, tak si člověk řekne, že když koukal na Kameňák, tak to ještě nebylo tak zlý.Vlastně tadyta "komedie" dává hodnocení odpad! úplně novej rozměr.Člověk ,kterej viděl tohle a nebyl znechucenej, tak asi není normální. Prostě, vůbec si to nestahujte a už vůbec nedávejte 50,- za půjčení DVD. ()

Mes-siah odpad!

všechny recenze uživatele

Fekálny humor, mi moc nesedí. No pri tomto sa mi zatajil dych. Odporné a bez nápadu. Myslím, že toto je ten film, kde nepomôže ani 2,5promile. Byť na tomto v kine, tak reklamujem lístok a žiadam späť dvojnásobnú cenu lístka ako náhradu za vyšetrenie u psychiatra. (videl som 35min, viac to nešlo, snažil som, to prísahám) (12.4.2009) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama