Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Cucina_Rc 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, když máte peněz tolik, že byste je mohli přehazovat vidlema, můžete všechno. Třeba si i umanout, že si zahrajete ve "filmu". Bohužel musím konstatovat, že jaká je Paris "zpěvačka", taková je i "herečka". Tahle slečna mimo toho, že se umí parádně nakrucovat na molech a věčně dělat ostudu jménu Hilton, bohužel nic jiného neumí. ()

marshmallow1 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, jde o klasickou trapnou americkou komedii, kde se neděje nic, co by nás u takových to filmů překvapilo. Já se ale snažím hodnotit film v té dané kategorii a už jsem viděla spoustu větších blbostí. Tady na tohle se dalo alespoň dívat. Mělo to hlavu a patu, příběh, různorodost, Paris byla tou nejlepší volbou, i přestože ji nemám ráda a ani se mi nelíbí. Takže v kategorií všech těchto amerických středoškolských krávovin, to nebylo zas tak hrozné, ne? :-) Jen by mě zajímalo, kolik lidí se na to teda dodívalo dokonce... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Asi bych tomu vážně měl dát odpad, má to ale jediné štěstí, že jsem se občas zasmál a podařilo se mě to dodívat. Ta šílená baba, co si přišla na kolej jen zapíchat, byla tak trapná, až byla i srandovní, jen ty hnusné prsa tam nemuseli ukazovat. Naštěstí jsem stihl zavřít oči:). Děj je ale bohužel naprostá trapnost a opravdu netuším o co se tam Paris snažila. Že je to blbka, nebo ji ze sebe jen dělá, to je mi jedno a jinak ji výhradně kvůli vzhledu mám rád, ale tohle byl vrchol. Ke konci jsem si říkal, no jó tak ona ze sebe fakt nechá udělat rozmazlenou kravičku a skončí jako 'záporák', ale to ne, ona se to pak snažila žehlit tak nesmyslnými kecy, až mě z toho bylo špatně. Jediné plus a jediný důvod proč na to koukat - k*ndy! ()

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno ve škole. Ve společnosti skvělých filmů jako Shawshank a Předčítač se objevila i tato vysoce kvalitní... sračka. Narozdíl od ostatních, Paris Hilton se o nějaké herectví vůbec nepokouší, protože se tak normálně chová. Podle mne to brala spíše jako dokument o jejím životě a další šanci, jak se zviditelnit :D ()

Mes-siah odpad!

všechny recenze uživatele

Fekálny humor, mi moc nesedí. No pri tomto sa mi zatajil dych. Odporné a bez nápadu. Myslím, že toto je ten film, kde nepomôže ani 2,5promile. Byť na tomto v kine, tak reklamujem lístok a žiadam späť dvojnásobnú cenu lístka ako náhradu za vyšetrenie u psychiatra. (videl som 35min, viac to nešlo, snažil som, to prísahám) (12.4.2009) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)
  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama