Reklama

Reklama

Pettson a Fiškus

  • Švédsko Pettson och Findus - katten och gubbens år (více)

Obsahy(1)

Farmář a kocour spolu zažívají nejedno dobrodružství. Německý animovaný film (2000). Režie Albert Hanan Kaminski Další informace: Bylo, nebylo. A není to tak dávno, žil stařík jménem Pettson. Žil sám a neměl příliš rád společnost. Ale jednoho krásného dne mu sousedka přinesla krabici a v ní malé kotě. Animovaný film o farmáři Pettsonovi a jeho kocourovi Fiškusovi, který mu dělá rozpustilého a veselého společníka a zažívají spolu nejedno dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

me22dec

me22dec (hodnocení, recenze)

Tento film z roku 1999 tady má správný původní švédský název "Pettson och Findus - katten och gubbens år", ale prohozený český a slovenský název s druhým dílem. Zde uvedený "Kočičí astronaut" je totiž film z roku 2000. Na švédských stránkách Wikipedie je jasně u tohoto filmu "Katten och gubbens år" (Kocour a stařec) z roku 1999 popis děje tohoto, prvního filmu (začíná lovením na ledě). Píšu i do diskuze druhého filmu. :)

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

tie snímky v galérii vyzerajú graficky inak ako keď som to videl pomerne nedávno a už si nepamätám ako to vyzeralo keď som bol malý, nebol urobený náhodou grafický remaster obrazu?

Reklama

Reklama