Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

wilczo2 

všechny recenze uživatele

Toto je chuťovka, ktorú ocenia asi len tí, ktorí to zažili... Práca v zaprdenej kancelárii, plno nezmyselných papierovačiek a hlúpych utužujúcich akcii typu "havajské piatky", 8 rôznych šéfov, ktorí človeka z**bú za to isté... no a to si tak jedného dňa poviete DOSŤ a "čo keby som si aj ja trošku zobral z toho, na čo driem ako kôň a beztak z toho mám prd?" Prípadne "ja to tu podpálim, keď mi už aj tú spinkovačku zobrali, šmejdi!"... A sused Lawrence, plný životných rád, to je ešte len tá červená spinka na štóse papierov, ktoré aj tak nikdy nikto čítať nebude... 10 rozmr*aných kopírok z 10! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zrejme je treba na vlastnej koži pocítiť čo to znamená pondelková nechuť a celková apatia z práce. Ale napriek tomu ma táto pracovná sonda perfektne uvoľnila a to je to, čo som čakal. Navyše aj mini romantická zápletka pomohla, je vidno skúsenosť filmárov z priamych hlášok a nekonvenčného, inteligentného humoru. 75%. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo vymyslel český název snímku, by měl být IMHO umístěn do nejbližší psychiatrické léčebny. Jinak jde o velmi dobrou komedii, kterou ocení hlavně lidi pracující v open spacech (což je můj případ). Až na samotný závěr mi film přišel opravdu hodně jako ze života - hlavní hrdina, chlapík znechucený kancelářskou nádeničinou, není žádná hollywoodská šablona, ale člověk, jakých můžete potkat ráno v metru stovky... ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Malá a značně podhodnocená komedie o pracovním vyhoření, se kterým se kdejaký divák dokáže velmi dobře ztotožnit. Zápletka není ani tak důležitá, páteří filmu jsou výborně napsané charaktery a s tím spojené herecké výkony ve vedlejších rolích. Gary Cole, Richard Riehle, John C. McGinley - všichni pamětihodné karikatury, ovšem Stephen Root v roli Miltona podává herecký výkon hodný minimálně nominace na Oscara. Miltonovým tragikomickým osudům jsem se smál ještě dlouho po skončení filmu. Velká škoda, že v kinech snímek propadl, nějaké to pokračování bych si klidně s chutí hned dal. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jeden šéf vyžaduje po zaměstnancích "ozvláštnění" (to slovo je boží :D), druhý když po někom něco chce a vyžaduje neustále opakuje větu: "Mohl bys dohlédnout na to... (že přijdeš v sobotu do práce? Jo a dohlédneš prosimtě na to, že přijdeš i v neděli? :D). To jsem fakt chcal smíchy. Ty tři kamarádíčci z práci byli také super, hlavně s Peterem byla sranda. Rozhodně se nejedná o intouškou zábavu, ale o nenáročnou komedii, u které se zasmějete. A u těch, co jí neocení dohlédnu na to, aby se nad sebou zamysleli! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Film se velice dobře prodával na VHS a DVD. V USA se prodalo přes 2 600 000 kusů nosičů a v roce uvedení na zmiňované formáty patřil film do prodejnostní TOP 20 společnosti Fox. (DellEthing)
  • Po uvedení filmu a jeho úspěchu na trhu DVD se stala velmi oblíbeným předmětem červená sešívačka. Firma Swingline, specializující se na výrobu sešívaček a děrovaček, nakonec na podnět zákazníků začala opět po několika letech vyrábět sešívačky v červené barvě. (HellFire)

Reklama

Reklama