Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Steven ráno těžce vstane, oholí všechny tři brady, na place navlékne černý kabát, i když u něj to, že černá zeštíhluje, už dávno neplatí a pohyby líného katotonika se začne plížit před kamerou.. Nejdřív ten fešák točil trháky pro kina, pak se v tichosti odstěhoval do videopůjčoven a brzy skončí nejspíš tak, že ho už jen maximálně natočí na domácí video, jak v opilosti aikido úderem přerazí červený nos klaunovi, co stoupnul dceři do narozeninového dortu. Ve srovnání s Hard to Kill byla tato směšnost o 15 let a o tři nepodařené liposukce níž a být pan Seagal v této formě již dřív, nesly by jeho filmy názvy Nemilosrdná otylost, Těžko ho oblíct a Muž s cejchou smrti.. ()

HChinaski odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů na kterém mé oko kdy spočinulo. Film pro opravdu silné nátury. Nemohl jsem dva dny spát a přemýšlel kdo může odsouhlasit podobný scénář do výroby. SS tomu dal opět na prdel...Jeho filmy z minulého tisíciletí se ve srovnání s jeho současnou tvorbou jeví jako oscarové majstrštyky. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Seagal je bezesporu výborným hercem,ale tento snímek však není výborný.Jeho filmy už některé nejsou až tak dobré a kvalitní.Tento snímek ujde a je zde sice sem tam i akce a napětí včetně bitek a šarvátek.To je však pro tento film trochu málo...Akci zde kazí trochu slabší scénář,ale délka tohoto filmu je tak akorát dobrá.Sekundující herci se zde také snaží...Dávám tomuto filmu 2 hvězdy a 40 procent.Třeba se Steven Seagal časem trochu zlepší.Na to,že je mistr v taekwondu a herecký profesionál tento snímek není nejlepší,ale zase tak velkou ostudu mu neudělá...Ujde to,ale mohlo to být alespon o něco lepší. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když je režisér absolutní břídil, který má ještě k tomu k dispozici hodně omezený rozpočet a omezeného scénaristu, který zakomponoval do příběhu i sci-fi žánr, který zde reprezentuje jakási droga, která z lidí dělá na počkání profi zabijáky. Za tohle dílo se snad musí stydět i sám Steven. ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Zrudnost zrudna, ba az skoro najzrudnejsia. Trochu to vo mne vyvolalo spomienky na Poslednu noc (Seagalov podobne imbecilny hororovo-akcny (ne)film s mysterioznymi prvkami), jedinym vykupenim tohto pocinu bolo, ze tu boli sceny aspon nasvietene, takze sme, na rozdiel od Poslednej noci nieco videli. To, co sme videli, sice za vela nestalo, ale tak treba sa tesit z malickosti... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno