Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

otík 

všechny recenze uživatele

Přijatelná komedie s tradičně civilním Biily Crystalem a zcela ujetým Robin Williamsem, kteří se ve stejný okamžik dozví, že jsou možná otcové 17ti letého syna, přičemž ho mají najít, neboť utekl z domu. Náhodou se potkají a vydávají se na společnou cestu. Syna několikrát najdou, ztratí, zažijí při tom trochu srandy, rozrazí pár nešťastných hlav a pak si všichni vzájemně padnou do náručí. Místy snad až moc přeslazená, ale také nenáročná a příjemná zábava. Americký remake výborné francouzké komedie Otec a otec. Hudba: James Newton Howard ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie. Ale nemusela to být obyčejná komedie. Mohla být začarovaná. Proč? Protože to režíroval Reitman a hlavní role ztvárnily vcelku úspěšná a oblíbená komediální jména. Bohužel se to docela nepovedlo, ale já na to koukal i přesto rád. Jenže to jsem ještě nevěděl, že tohle je předělávka... ()

Reklama

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Reitman sa v tomto prípade príliš nepretrhol... Jednak sa stáva pravidlom, že americké prerábky francúzskych klasík končia veľmi zle. V tomto konkrétnom prípade ani hlavný motív príliš nepasuje do amerických končín a na rozdiel od Depardie a Richardsa som ani jednému neveril jeho úlohu. Ani na chvíľu. Crystal sa typovo vôbec nehodí na hlavičkujúceho drsňáka a Williamsa som otravnejšieho a viac prehrvajúceho prisámvačku nezažil. S ohľadom na mizerné tržby chovám nádej, že americkí diváci nie sú tak tupí a nestačí im hovno naservírované na striebornom podnose. A že sa táto vykrádačská éra hollywoodu čoskoro pominie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake francouzské komedie"Otec a otec" nedopadl vůbec špatně, a vlastně mohl dopadnout podstatně hůř. Má ale pochopitelně své nedostatky. Tak předně Robin Williams nemá potrhlost Pierra Richarda, ale snaží se o to velmi a Billy Crystal je sice skvělý, ale na Depardieua prostě nemá. Tahle komedie je ale rozhodně ještě bláznivější, než její originál a možná i o něco nápaditější, protože některé scény v původním filmu vůbec nebyly, ale je to jen remake, a tak už to tolik nepřekvapí. Velkým bonusem je zde Mel Gibson v miniroli pankáče. Ten stál fakt za to. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama