Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ach jo :( V Hollywoodu jsou nepoučitelní, protože jak jinak si vysvětlit že se neustále pouští do remaků výborných komedií, které se jim pod rukama mění v trapné paskvily. Nejinak samozřejmě dopadl i Den otců, francouzský originál Otec a Otec je výborná záležitost, která nezklame ani po letech. Naproti tomu u Dne otců si nevzpomenu snad ani na jednu směšnou situaci. Pokud něco potěší tak je to cameo Mela Gibsona. PS: Amíci jsou nějak zvláštně posedlí záchodovými scénami, protože jak jinak si vysvětlit že je dokáží propašovat téměř do každého filmu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

S francouzskym originálem se tahle blbost vůbec nemůže srovnávat. Dvojice Pierre Richard & Gérard Depardieu je asi 100× lepší, než poněkud trapný duo Robin Williams & Billy Crystal. Zejména Billy Crystal, kterej hraje největšího drsňáka, na mě působí jako debil. Američani by se možná měli na to předělávání francouzskejch komedií už vysrat. V 80. letech to možná fungovalo, ty pozdější pokusy dopadly většinou hrozně. ()

Reklama

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Original som nevidel ale remake je strasna nuda. Co je doslova nepochopitelne. Reitman ma na konte niekolko skvelych komedii a ustredne duo je inokedy tiez neskutocne vtipne ale tentoraz to vôbec nefungule. Len velmi zriedkavo sa tu najde nejaky slusnejsi vtip ale aj tak sa nejedna o nic extra. Niekolkosekundovy vystup Williamsa a Crystala v Priateloch ma rozosmial ovela viac ako tento film. 4/10. ()

lactarius odpad!

všechny recenze uživatele

Člověka to nutí k zamyšlení... Slyšel jsem, že tyto trapné vykrádačky mají u amerického obecenstva někdy větší úspěch než originál. Jinak by to snad proboha nikoho nenapadlo ! Takže - začít žrát housky s karbanátkem, co nejvíc popcornu, zapíjet javorovým sirupem a na všechno podle vzoru pana Kaplana říkat Kou Kej - třeba se ten pravý, svobodný, *americký* názor dostaví. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno