Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument s živým koncertem brazilské metalové legendy v čele s totemem jihoamerické extrémní hudby Maxem Cavalerou. (matestlust)

Recenze (11)

Mire 

všechny recenze uživatele

Kompilačná videokazeta, trochu rozhovorov, trochu živých záznamov, nejaké klipy a omáčka okolo toho. Zaujimavý a pestrý obrazový záznam zachytáva kapelu v čase jej najväčšieho komerčného rozmachu, v čase albumu "Chaos A.D." Záznamy z Doningtonu sú fantastické, kuuurva jak by som tam vtedy chcel byť!! Škoda že to nekoluje v obrazovej forme celé, kompletný záznam z rádia leží bezpečne na cédečku v mojom archíve. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

To nejlepší, co kdy brazilská parta hrobařů dala filmovému světu, je bezesporu toto video, jemuž dominují živáky, tedy živáky, kdy Max Cavalera neměl z vlasů oslí penis a bandě to znělo jako už nikdy. Video vlastně dokumentuje rychlý vzestup kapely, který je nyní pro nás mementem mládí a po té nemilé situaci s bratry Cavalerovými i jistá nostalgie. Slave New World. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sepultura je jedna z mála metalových kapiel, ktoré ma dokázali niečím osloviť. Vo svojom odbore sú to doslova umelci. Dokumentárny film "Third World Chaos" je z obdobia, kedy boli na vrchole popularity. Je to zmes oficiálnych videoklipou (Slave New World, Refuse/Resist, Territory, Arise, Dead Embryonic, Inner Self), songov zo živých koncertných vystúpení (Orgasmatron, Crucificados Pelo Sistema, Kaiowas, Holiday In Cambodia, Polícia), rozhovorou, záberou zo zákulisia a niekoľkých raritných záznamou. **** ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Kdo se vyžívá v této metalové legendě,ten bude v sedmém nebi.Asi nejlepší jejich živý koncert,který sem měl tu čest shlédnout,to vše proložené komentáři jednotlivých členů kapely a vybranými klipy... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších trash metalových kapel zachycena ve vrcholném období bratrů Cavalerových. Bombastický živý koncert, parádní videoklipy doplněné rozhovory s členy kapely. Kdo miluje Sepulturu, bude zaručeně kvičet blahem. Pro mě jasný plný počet. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

DVD, které si každý pravý metalista a fanda Sepultury nemuze nechat ujít. Sbírka videoklipů a záběrů z koncertů této brazilské kapely, je jedna velká pecka. 80% ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale přestože mám Sepulturu rád, tak tohle dílo musím hodnotit nezaujatě a bohužel nedopadá to s ním nijak dobře. Slepenec klipů mezi nimiž jsou záběry fanoušků po celém světě a ukázky z různých show, kde byli členové kapely jako hosté. Na tak vysoké hodnocení to je sakra málo. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Nostalgie a vzpomínka na dobu, kdy jsem v jednom ostravském hudebním shopu koupil tenhle klenot. Přišel domů a sousedi poznali brazilskou legendu na vlastní uši. ()

Molerat 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem snad lepší hudební DVD než tohle.Sepulturu mám rád od nějakých 16 let a tohle je jejich nejlepší DVD z nejlepší éry, kdy tam byl Max I Igor.Proto musím dát nejvyšší hodnocení.99,99 % ()

hayenda 

všechny recenze uživatele

Jako milovník staré Sepultury s bratry Cavalerovými nemůžu jinak než za 5*,jedno z nejlepších hudebních DVD co kdy spatřilo světlo světa. Sousedi odpusťte mi, tihle kluci potichu hrát neumí :D ()

Reklama

Reklama