Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatele malého městečka jménem Antonio Bay terorizuje děsivá a nenávistná síla, která se ukrývá ve smrtící husté mlze. Pod jejím závojem číhá hrůzyplné tajemství, které musí lidé z města odhalit dříve, než bude pozdě. Přesně před 100 lety na skalnatém pobřeží izolovaného severokalifornského města ztroskotala v tajemné mlze loď s malomocnými. Zakladatelé města ji záměrně navedli špatným směrem, což znamenalo smrt pro všechny na palubě. Teď se duchové mrtvých námořníků vracejí ze svých hrobů, aby se mohli pomstít. Jsou zahaleni do nadpřirozené mlhy, uvězněni v rezidencích odlehlé komunity a hledají potomky těch, kteří město kdysi založili a zabíjejí každého, kdo jim chce překazit jejich vražedné úmysly. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (225)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uz ani puvodni film nebyl nic extra, takze celkem logicky neni nic extra ani tohle. Film hlavne zachranujou docela sympaticky herci a slusny triky, ale jinak to za moc nestoji. Pribeh je proflaklej, takze ten nijak neprekvapi, strasidelnejch scen je minimum a ani nejsou buhvijaky, nicmene tech 100 minut se u toho vydrzet da. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem jednu mlhu viděl, ale ta byla z pera pana Kinga a natočil jí Frank Darabont. To co se odehrává tady má možná hodně podobnou podstatu v příběhu, ale co se děje kolem se nedokáže srovnat ani s minimem. Tahle Mlha je totiž příšerným způsobem nudná. Sice je na ní vidět, že se autoři snažili natočit zajímavý efektní film, ale nepřemýšleli už tolik nad samotným scénářem. Pro mě to jako horor vůbec nevypadalo. Nuda prakticky o ničem. Stejnak víme jak to všecko dopadne už na samém začátku a sledovat to od toho jaký to bude mít průběh nemá už ani moc celkově smysl. ()

Reklama

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesný a zbytečný film. Remake je vždy sázka do loterie, ovšem tohle je naprostý propad. Atmosféra žádná, napětí nulové a k tomu digitální bubáci....Příběh, který tak skvěle fungoval u Carpentera , je jedna velká trapárna. Úžasně se plazící skutečná mlha, zombící a přiměřená brutalita - to hledejte v originálu, nikoliv zde! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to nevypadá na takovou tragédii, bohužel s přibývajícími minutami se film začíná bořit čím dál hlouběji do sraček (nemůžu si pomoct, jiné slovo mě nenapadá). Carpenterova Mlha měla skvělou atmosféru přicházející apokalypsy, tady je vršeno jen jedno tupé klišé na další. Konec byl už úplně k nepřežití... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ak ma moja pamäť deravá neklame tak už vraždilo snáď všetko, ale na hmlu si nespomínam(pôvodnú verziu od Carpentera som nevidel)... Napriek tomu, že film som pozeral o polnoci potme a na sluchátkach, zlakol som sa možno raz, atmosféra takmer nulová...Skrátka ďalší z rady zbytočných a podpriemerných hororov (hororov???)...Keďže som bol vytešený z toho, že film sa natáčal na mietach pri Vancouveri, kde som prežil pekný mesiac môjho ž ivota," musím" dať neobjektívne, z čistej nostalgie bod navyše:) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Selma Blair natočila skoro všechny kaskadérské kousky sama a strávila tak například 12 hodin ve vodě při natáčení podvodních scén. (imro)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

02.06.2006

Filmaři v Hollywoodu se nejspíš rozhodli plýtvat všemi možnými zdroji na většinou nepotřebné a obvykle nepříliš kvalitní remaky. Ostatně co fungovalo už jednou (dvakrát atd.), bude fungovat o… (více)

Reklama

Reklama