Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej animák, kterej asi chce vydělat na popularitě digitálně vyráběnejch filmů. Ale tenhle neoplývá ani špetkou humoru, ani ničím jiným. Je trapně rodinnej (tím myslím i hudbu a hlasy a všechno) a postavičky nejsou vůbec žádný postavičky, protože vypadají hodně jak ve skutečnosti a není na nich nic zajímavýho. Jediný, co mě trošičku pobavilo, byli ti pakoně, ale tím myslím jenom jejich vzhled. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Až moc se to podobá Madagaskaru. Sice animace je zde oproti Madagaskaru opravdu úžasná, ale vzápětí film ztrácí v humorné oblasti, kde se Madagaskaru dařilo. Absolutě skvělá byla veverka Benny a žirafa Bridget, tyto dva charatery jsem měl nejradši. (supr hláška: Tvoje denní dávka vitamínu Bridget, puso) Také mě pobavila minirole japonského holuba hrajícího kostky s beruškama :)) S odřenýma ušima si tento animák u mě vysloužil ***. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V nějakém nepochopitelném záchvatu masochismu jsem se rozhodl podívat na derivát Madagaskaru, což je něco podobného jako vztah Padesát odstínů píčovin - Twilight. Podle očekávání to byla kolosální sračka, u které jsem trpěl jako při rozdávání testu z organické chemie. Ani vlastně nevím, za co je ta usmolená hvězdička. 10% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film, který rozhodně není ničím originální. Kopíruje Madagaskar, především dvojku tím, že i tentokrát jeden z hlavních hrdinů zmizí ze ZOO a ostatní zvířata se jej rozhodnou jít hledat. Mezi hlavními hrdiny je opět žirafa a lev, ačkoliv animačně se mi líbil více než v Magagaskaru, tak tady to nebyl takový srandista. Dalším vykradeným filmem hned po Madagaskaru je Happy Feet svými tučňáky. Na celém filmu mě tak pobavil jedině curling se želvama hned na začátku. [5579. hodnocení, 196. komentář, 51%] ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animované to bolo krásne. To musím uznať. Ale to už dneska beriem ako úplnu samozrejmosť. Zvlášť, keď je pod tým podpísané štúdio Walt Disney Pictures. Avšak ten príbeh to bola bieda. Okatá vykrádačka známych kasových trhákov. Postavy ako z "Madagaskaru", príbeh o stratenom synovi ako z "Hľadá sa Nemo", do toho niečo z "Levieho kráľa", trochu z "Doby ľadovej" a tak by som mohol pokračovať ďalej. Stále som mal pocit, že som to už niekde, v podobnom filme, videl. "Divočina" je pekná, ale neoriginálna. ** ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Steve Spaz‘ Williams debutoval Divočinou na postu režiséra. S počítači má ale již dlouholeté zkušenosti, protože pracoval v ILM na speciálních efektech filmů jako Terminátor 2: Den zúčtování (r. James Cameron, 1991) či Jurský park (r. Steven Spielberg 1993). (imro)
  • Během pracovního promítání pro největší výrobce hraček zástupci společností překvapivě odmítli vyrábět nabízené licencované produkty, neboť nevěřili předpokládanému komerčnímu úspěchu filmu. (imro)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama