Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už dost animáků abych mohl soudit jak je tento nekvalitní. Tatínek jde hledat do neznámých krajů svého syna? Zvířata utečou ze zoo na divokej ostrov? Po cestě jednoho z nich začnou považovat za boha? Finální taneční scéna? Na můj vkus až moc deja'vu na jeden film. Dnes už nestačí aby film byl animovaný a měl jakžtakž normální příběh (tento pohromadě moc nedrží), dnes jsou třeba 3 věci - DRAMATICKÝ SPÁD, ORIGINALITA, HUMOR. Bohužel Divočina postrádá originalitu, s humorem je na tom jako žebrák s penězi a originalita? Tam nějaká byla?!? Díky bohu jsem tento film pouze viděl na HBO a nemusel utrácet peníze za kino.. P.S.Vtipné bylo neustálé koketování o choreografii pakoňů a hádka dvou chameleonů, kteří dokáží i z veverky vykouzlit žárovku... ()

dobso 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý animák. Ukradnuté časti z madagaskaru a pod. Žiaľ zvieratám chýba šmrnc. chýba im vtip aj myšlienka. Mám pocit, že potrebovali narýchlo niečo zbúchať. Čím viac natočia, tým majú viac peňazí. Žiaľ značka walt disney už neznamená to, čo kedysi. Jeho značka sa podpisuje už aj pod B-čkovými animákmi. ()

Reklama

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co koho kdy mohlo vést k natočení takového škváru. Už od pohledu je to neuvěřitelně průhledná kopie úspěšného Madagaskaru. No, kopie... zkopírován byl akorát námět, o žádný vtip či zábavu jsem tu nezavadil. Příběh víceméně neexistuje a těch dlouhých 94 minut je naplněných hromadou křečovitých a rádobyvtipných situací, které mě buď rozčilovaly nebo nudily. Není tu zhola nic pozitivního. /viděno an DVD: 0% a odpad! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtupějších a nejnudnějších animáků posledních deseti let. Příšerně uřvaný, užvaněný a hloupý snímek, který svou barevností a živostí zaujme možná malého diváka, ale od deseti let to musí každého unudit k smrti nebo naštvat za svou stupiditu. Patřím k těm druhým, kteří snímek dodívali s obrovskou nechutí jen kvůli studijním účelům, jak nemají vypadat animované snímky. PS: Silvestriho dospělácká "mumiovská" hudba sem vůbec nezapadla, byla na tento film až moc dobrá ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

Genialne...dobre gagy..teda viac som sa pobavil ako pri Madagaskare..:)..skvela animacia.. Ako mozu tyto hlupaci podomnou hodnotit rozpravku,?..hm najprv musia odlozit svoju poblblu mysel a az potom sa vediet divat..skor nie..smejdi P.s. velmi dobry slovensky dabing..opat lepis nez cesky ako som si uz zvykol pri vsetkych novych rozpravkacho d Pixaru a Watla..:) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Hlavní myšlenky scénáře byly sepsané už v roce 1991. (HappySmile)
  • Divočina je největší film, který kdy byl produkován v Kanadě. Pracovalo na něm 418 animátorů, kteří strávili u počítačů celkem 1,5 milionu hodin. (imro)
  • Loď, na které se plaví zvířata, se jmenuje "Hannah W" po dceři režiséra Stevea Williamse - Hannah. (HappySmile)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama