Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Moc moc moc průměrný animák, na dnešní dobu s podřadnou, v celovečerním formátu potřebnou, počítačovou animací, nevýraznou hudbou byť ji neměl na svědomí ostřílený hollywoodský harcovník Alan Silvestri. Největším kamenem úrazu je ale však scénář plný infantilních scén a dialogů, často nepříliš vtipných, ale mou infantilní dušičku přecijen nachvilku pobavil imbecilní had dokonale nadabovaný Mirou Vladykou a psychopatický pakoň, který už nechce být na konci potravního řetězce. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele, huso, pověz. Je pravda, že Kanada má uvolněnou migrační politiku pro koaly?......... Scénář : John J. Strauss, Ed Decter, Mark Gibson a Philip Halprin. Hudba : Alan Silvestri - ve filmu třeba zazní - Everlife - Real Wild Child http://www.youtube.com/watch?v=c1QW1OtccZU CITÁT - Možná nám lhal, protože nám nechtěl říct pravdu........ ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nebola to až taká katastrofa, prvotný zámer pobaviť sa naplnil tak z polovice keď od takej polovice bol utopený v záplave dramatických eskapád ala syn-otec. Nič originálne tu nehľadajte, tvorcovia sa držia zásady nejaké tie bláznivé zvieratká čo vyzerajú funny plus tanečné scénky a "smiešne" hlášky a nakoniec to všetko pokoreníme troškou emócií. Taký Madagaskar bez tých pravých tučniačikov a nameisto toho už otrepaná veverička, pubertálna žirafa so zvláštnym zmyslom pre výber partnera, nahúlený had, lemravá koala a desiatky ďaľších zvieracích komparzistov. Napriek všetkému to je poyerateľné a ako oddychovka poslúži v rámci svojich obmedzených možností celkom dobre. 2,5* ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Chápu, že malým dětem se to (asi) líbí, ale připadá mi, že tvůrci dělají z dospělých blbce. Už obsah filmu je vlastně jen směs Madagaskaru a Hledá se Nemo, ale hlavní problém vidím v tom, že je to absolutně bez vtipu a hlavně bez emocí, což skoro působí až nevýchovně. Uvedu příklad, kdy někdo hodí tátu lva do nějaký jámy za přítomnosti jeho syna a on pak za pár minut s klidnou tváří prohlásí: "Můj táta je mrtvej." Pochopitelně jsou zde ještě další záporné faktory, jako je nesmyslný děj a trapný happy end. Co bych vyzdvihl, je celkem slušně ztvárněný padouch a.........a.........a dál už nevim. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vobec to nebolo take strasne alebo dospelymi nestravitelne ako som vsade citala. Je sice pravda, ze je to tazka vykradacka (hlavne Madagaskar, Levi kral a Doba ladova) a je to tazko(teda lahko) predvidatelne, ale co by clovek od rozpravocky chcel? Nemozu byt vsetky genialne. I ked mi to mierne skazilo spomienky na zboznovaneho Levieho krala:-( ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Dvě lodi v přístavu v New Yorku jsou pojmenované "The Lily Maia" a "Nicolai" po dceři produkční designérky Lily a synovi producenta Nickovi. (HappySmile)
  • Eric Idle (ze skupiny Monty Python) s kolegou Johnem Du Prezem přispěli písní Really Nice Day, kterou také nazpívali. Na filmu se dále podíleli interpreti jako Lifehouse, Big Bad Voodoo Daddy, Everlife nebo Coldplay, kteří přispěli svou písní Clocks z alba A Rush of Blood to the Head. (hippyman)
  • Když jedou zvířata ve voze s odpadky, můžete si tam všimnout předměty s reklamou na Radio Disney a na Kodak. Když potom hlavní hrdiny honí zdivočelí psi, můžete vidět reklamu na Lvího krále. (HappySmile)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno