Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušnej thriller zasazenej do příběhu o ztroskotání na pustým ostrově, sice postavy nejsou zrovna věrohodný a scénář nutí dělat postavy nesmyslný věci a Kelly Brook by ty její citový zvraty neuvěřila ani cvičená opice v cirkuse a celej závěr filmu byl dost zbytečnej, ale mezi Billy Zanem a Juanem Pablem Di Pacem je to fakt parádně na nože a hlavně jejich nenávist drží celej tenhle film nad vodou. No ale zase nemůžu ani říct, že sem nebyl rád, když tam chodila Kelly Brook v bikinách, ale to na kvalitu filmu moc vliv nemělo, ale zpestření to bylo pěkný, to zase jo ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Průměrný film o ztroskotání trojice lidí na ostrově. Film docela slušně ubíhá a tak je celkem i dobře stravitelný. Bohužel je v ale v něm spousta filmových klišé a rozhodně mi přišel i závěr docela nepovedený. Celkově bych dal filmu tři hvězdičky ale když do hodnocení přičtu sexuální bohyni Kelly Brook, která je na plátně opravdu okouzlující dávám nakonec 4 :-)) ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dopracovala k "céčkovým" filmům. Být nadržený chlap, asi víc juchám, není nad dobře vyvinutou trosečnici v bílých plavkách kdes v Karibiku se dvěma soky. Trojka v názvu kupodivu neodkazuje k žádným nekalým praktikám...narozdíl od některých uživatelů zde jsem spokojena s koncem (ale opravdu koncem), který film vyzvedl zejména z konverzačního bahna. Kdyby se tam nemluvilo, byla by to mnohem větší paráda. No co už, viděla jsem i horší blbiny. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kelly Brook je krásná ženská. Díky tomu je na co koukat. Jinak nic, co by stálo za zmínku. Vše je tak obyčejné a taky občas nelogické, že to jen zabije čas, ale nezabaví. Očekával jsem něco víc. Minimálně trochu napínavý psychothriller - Billy Zane není špatný herec, tak proč ne - ne! je to skoro romanťák s jednou vraždou. Chabé! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že ztroskotáte na kouzelném ostrově, kde mužům nerostou vousy a rychle se hojí zranění, ženám se nesmývá make-up a plavky zázračně putují na tělo a zpět, hned u pobřeží je stánek s opalovacími krémy a antikoncepcí, obchůdky s tabákem, prádelna, nehtové a depilační studio a snad i butik s oblečením. To už snad jen chybí jít si zahrát každý večer na druhou stranu ostrova plážový volejbal s T.Hanksem a panem Wilsonem.. Když jsme u toho názvu Tři, tak přesně tolik dnů by měl pan režisér klečet za svůj výtvor na hrachu, stejný počet hřebíků pak patří vpíchnout do rozkroku voodoo figurky scénáristy (doufám, že si to po tom hrachu vychutná) a přísahám, že kdyby K.Brook zavčasu neukázala své dva charaktery mezi plícemi a horním dílem plavek, tak bych tomuto robinzonovskému spektáklu věnoval jen stejný počet minut. Enšpígl má s okoukaností zápletky pravdu, nicméně s tím přirovnáním bych polemizoval. Vždyť dostat se po 120 letech vedle k manželce tou hromadou hlíny a poplácat ji po zadečku bez jediného gramu tuku, to je přece náznak originality v jinak chladné rutině manželského sexu.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama