Reklama

Reklama

Sonic X

(seriál)
Japonsko, (2003–2005), 31 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Ajumu Hatori

Hrají:

Džu'iči Kanemaru, Rjó Hirohaši, Taeko Kawata, Sanae Kobajaši, Bin Šimada, Ken Narita, Norio Wakamoto, Hiroši Kamija, Kódži Jusa, Nobutoši Kanna, Čikao Ócuka (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(78)

Je tu úžasný Sonic! Ježek, který nemá na světě obdoby. Je nejrychlejší, je nejchytřejší, je neustále v akci a vždy si ví rady. Když už se zdá, že jde do tuhého a ostatní utíkají, on je připraven zasáhnout a vše s chladnou hlavou vyřešit. Přichází superježek, se kterým zažijete mnoho neuvěřitelných příhod plných akce v japonském animovaném seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som videl keď som mal asi 6 rokov. Vtedy chodil na Jetixe a pozerával som ho u babky keď som tam bol na prázdninách. Hrozne sa mi páčil a aj ja som chcel tak rýchlo utekať, vymýšľa som prístroje ktoré by mi to umožnili, kreslil som všelijaké návrhy a tak. A keďže som tento seriál nevidel už dobre dlho, budem ho hodnotiť tak akoby ho hodnotil 6 ročný chlapec, a nemyslite si že nemám vkus :D ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Chápu že se lidem nezamlouvá tenhle styl pohádek, ale zkuste tu hodnotit aspon trochu objektivně!!! Ten kdo dá tomuhle odpad by neměl mít právo hodnotit a to nerikám kvuli tomu že se mi seriál celkem libí ale kvuli tomu, že tady neni jedinej faktor ve kterym by mohl tehle seriál dostat 0%. (mohl by dostat z nekolika hledisek menší hodnocení ale prostě ne tu nulu!!) Na zahraničních filmových databazích má Sonic X bežně 60-70%... :) ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Reakce na tento seriál jsou zde, kulantně řečeno, negativní. Ačkoli ani já mu nepřiřknu bůhvíjak vysoké hodnocení, musím ho soukromě ohodnotit jako "koukatelný". Takřka nulově propracovaný příběh a odporně přeslazené kladné charaktery jsou vyvážení solidním záporákem, doktorem Eggmanem. On sám ale samozřejmě seriál neutáhne, ale naštěstí uzavřená dějová linie poskytne i epické (v rámci dětských seriálů) vyvrcholení. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tak to teda ne!!! Tohle si nezaslouží být v černé zóně. Podle mě tento seriál, je super, jenom škoda, že má tohle japonskou animaci. Spoustu epizod, je podle videoherního děje, jako např. Epizoda Duel Sonic proti Knucklesovi je inspirovaná podle videoher Sonic the hedgehog 3, a Sonic A Knuckles. Postavy jsou super, a jsem rád, že je tu i můj favorit z dětství, Ježura Knuckles. Škoda, že tu není Sally Acornová. Super seriál, ale ta animace mohla být lepší (Nemyslím tím jak postavy vypadají, ale jak se pohybují). P.S. ty čtyři hvězdičky jsou z důvodu, že jako mladšího mě tento seriál bavil, dnes jsem ho opustil. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Japonci sa opäť ukázali a zhovadili ďalšiu známu predlohu. Sonic v ich podaní je v podstate len trápna fraška s ešte trápnejším dejom a animáciami. To, čo fungovalo v predošlých seriáloch, tu nefunguje vôbec a je to robené akoby nasilu s cieľom trošku zarobiť. Hviezdu pridám len za pár podarených epizód, ale ako celok to bola dosť tragédia. 30 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Zatímco první série slouží jako prequel ke hře "Sonic Adventure", druhá série používá příběh ze "Sonic Adventure 2". (JackBurda)

Reklama

Reklama