Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika mezi stejným pohlavím. Na začátku náladová hudba spolu s krásnou nevěstou a vyšňořeným ženichem a konec pro něj hořký ovšem pro nevěstu a květinářku sladký, až jsem se málem utopila v karamelu. Herecké výkony nic moc - krom mé oblíbené herečky Piper Parabo, která takto už podruhé ukázala, že za peníze se nebojí zahrát lásku se ženou :-D. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dobre natočený film, je pohodový. Až na ten záver, ktorý som predpokladala, že bude iný obsahovo, a ešte k tomu som sa dočkala dojemnej otrepanej scény. Inak dej je zaujímavý, film sa dobre pozerá a téma je tiež zaujímavá, len myslím, že to bolo trochu rýchle takto zmeniť sexuálnu orientáciu, po pár stretnutiach a jednej puse si byť tým tak istá, že kvôli inej opustí manžela. Neviem, myslím, že na toto sa nájde viac rozporuplných názorov. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poněkud plytká romantická komedie, kdy si šťastná nevěsta postupně uvědomí svoji latentní homosexualitu. Netradiční romantická linie v zaběhnutých kolejích, povrchní vnitřní pochody, láska na první pohled, velmi uvědomělý novomanžel, cool playboy, který se snaží dostat každou sukni do své postele, chápaví rodiče, půvabné ženy a rozchod, který pro všechny znamená splnění osobních snů. Nepochopitelné, plytké, ale přesto se to dá stále považovat za stravitelné odreagování, které občas i pobaví. Ústřední trojice: novomanželka Rachel (půvabná Piper Perabo), která objevuje svoji skrytou homosexuální stránku a lásku na první pohled, floristka (dříve květinářka) Luce (půvabná Lena Headey), také přepadena láskou na první pohled, a novomanžel Heck (Matthew Goode), vždy tak uvědomělý a skvělý, až z toho bolí hlava. Z dalších rolí: Racheliny rodiče Tessa (Celia Imrie) a Ned (Anthony Head), kteří k sobě opět nacházejí cestu porozumění, světácký Heckův kamarád Cooper (Darren Boyd), osamělá matka Luce Ella (Sue Johnston), která se znova zapojí do společenského života, trochu přechytralá malá sestra Rachel H neboli Henrietta (Boo Jackson), a Heckův spolupracovník a padouch Rob (Ben Miles). Možná pozoruhodný námět, ale v obyčejné nepříliš zajímavé romantické šabloně. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Svatba ve třech je strašně krásnej a originální film. Má spoustu fakt vtipných hlášek a otázek k zamyšlení ( Mají tučnáci kolena? ). Piper Perabo je jako obvykle kouzelná a Matthew Goode roztomilej, jak on už to tradičně umí. Určitě si to tu červenou kolonku zaslouží, doufám, že to brzy někdo neshodí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama