Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

chicab8 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku přiznávám svou zaujatost. Komedie je to nevšední, ale řízná a skvěle obsazená. Mezi Piper a Lenou to jiskří až nebezpečně. Happy end pro všechny je samozřejmě na snadě, ale kde jinde máme ty štastné konce hledat, když ne ve filmech? Zkrátka film, který má bude mít v mé filmotéce vždycky místo :) ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil... Nevím, jestli to byla komedie nebo drámo (ano, vím, že oboje), což by ani tak nevadilo, ale výsledkem byl opravdu happyend, kdy jsou všichni šťastní a primární vztah šťastně rozbitý? Aby to působilo realisticky, přišlo mi to moc strojené; aby to působilo romanticky, je to moc bez srdce. Určitě existují nudnější filmy, třebas přímo i horší, ale ještě víc existuje lepších i příjemnějších. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Britsky elegantní, vyprávěné s lehkostí a vtipem - a oběma hlavním hrdinkám jsem jejich vztah bez problémů uvěřila. Přesto jakoby příběh po většinu času klouzal spíš po povrchu ... navíc všichni byli snad až moc vstřícní a chápaví - nebo mi možná jenom chyběl nějaký dramatičtější zvrat. V romantické komedii pochopitelně neočekávám velkolepé tragické vyvrcholení jako od Shakespeara, to vůbec ne, ale závěrečná rozhodující scéna byla příliš tuctová - a v mých očích celý film tak trochu sestřelila - 3,5*. ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná vzťahová záležitosť, ktorá ma celkom bavila a štyri hviezdičky dávam kvôli tomu, že to nebolo príliš dlhé a rozvláčne, vedela som si v tom nájsť aj niečo originálne a páčilo sa mi herecké obsadenie. Zaujímavá zápletka na ktorú sa dobre pozeralo, nuž ale kebyže sa mi niečo podobné stane v reálnom živote..neviem neviem. :D ()

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Od doby co ve Working Title dali sbohem klasickým romatickým komediím, mi takový film chyběl - díky, Ole. Velká škoda že Imagine Me & You najdete zapadlý v dolních příčkách videopůjčoven, protože patří za poslední dobu v daném žánru k tomu nejlepšímu - britové v tom prostě uměj chodit. Je to poměrně dobře a vtipně napsaný, skvěle zahraný i obsazený, celý to působí svěžím dojmem a chemie mezi Piper a mou oblíbenou Lenou funguje na jedničku, takže palce nahoru. Navíc fotr neskutečně ruluje! :) Po druhým shlédnutí jasná srdcovka. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama