Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Rachel (Piper Perabo) se má vdávat. V kostele se však na první pohled zamiluje do květinářky Luce (Lena Headey). Jenom aby bylo jasno – ani jedna si zprvu nechce připustit svoji orientaci. Slovo dá slovo, návštěvy květinářství jsou čím dál častější a slečny zjišťují, že se mají rády. Otrkávání atraktivních holek v podání Piper Perabo a Leny Headey hodně sází právě na to vzrušující, lascivní a „zakázané“ ovoce, kterým ještě před 19 lety lesbická láska v romantických komediích tak trochu byla. Naštěstí se pohybujeme v britských vodách a Angličané byly v tomhle vždycky o krok před Amerikou. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Pohodová britská komedie, dokazující, že když je láska pravá, na pohlaví a jiných podružnostech nezáleží. Moc pěkný film, plný vtipných slovních přestřelek, který vám sice bude připomínat jiné romantické filmy, ale přinejmenším posledních 20 minut je dost nestandardních a některá žánrová klišé jsou tu moc hezky porušena (velké přiznání spícímu člověku)... Jen mě mrzí, že nedotáhli do konce vedlejší dějovou linku o věčně nezadané kamarádce hlavní hrdinky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Láska dělá s lidmi divy. Zvláště ta na první pohled. Ta je úžasná a krásná. Dokáže vám otočit život o stoosmdesát stupňů, totálně ho překopat. Máte pocit, že do vás uhodil blesk z čistého nebe. Musíte pořád myslet na objekt svého zájmu. Neexistuje pro vás nic jiného. Rachel se taky neočekáváně zamilovala, ale v nevhodný den, v den své vlastní svatby. V tu chvíli se všechno změnilo. Jistě, tak trochu netradičně pojatá romantická komedie, ale příijemná. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takový malý snímek pro ty, kteří patří do menšiny a vyznávají lásku stejného pohlaví. Ačkoliv se to pro mnohé může zdát nepřijatelné, v tomto filmu je velmi lidsky ukázána situace, kdy si láska hledá cestičky, o kterých jsme neměli ani zdání a navíc je to vylíčeno s velkým nadhledem, citem a humorem. Skláním se před autory, jak kvalitně zpracovali hodně těžkou a ošemetnou látku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama