Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (447)

dom156 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí z celého díla jsou krásní psi. Nejsem vystříkaný z každého živého tvora na planetě, ale zde jsou krásně nasnímaní, což je nejen díky výcviku psů, aby zůstali na místě, případně udělali daný pokyn, ale také díky dobré práci štábu kameramanů. Dlouho jsem čekal, co z toho bude a konec mě chytl za srdíčko. Příjemné překvapení a doporučuji. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $64,508,620 Tržby Celosvetovo $205,736,628Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,429,890Tržby za predaj DVD v USA $11,767,443║ Film má veľmi pekný námet, na rodinný film ako stvorený. Troška horšie to je ale z výsledným spracovaním, ktoré sa 2/3 filmu drží v nejakej ako keby nevtieravej úrovni, postavy sú len zľahka nastrelené nestrhnú, psíci sú fajn, aj z daného uhľa psieho rozprávania to nie je zlé tam to v celku funguje. Občas príde aj na nejaké hravé či zábavné scény. Našťastie posledná etapa to akosi všetko zachráni a necháva o dosť lepší dojem než by divák očakával, takže záver boduje a takmer dojme. /70%/ ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se srdcervoucí podívané v "Hačikó" stylu, naštěstí jsem se dočkala velmi příjemného rodinného snímku se sympatickými lidskými i zvířecími herci. Nechybí ani dojemné okamžiky, ale než si stačíte pořádně poplakat, už se díváte na příběh dalšího pejska (i když, jak se to vezme, dalšího). P. S. Dabing je velmi slušný. P. P. S. Nenávistnou kampaň ochránců zvířat na jednu stranu chápu, když si ale inkriminované video prohlédnete pozorně a prostudujete dostupné informace, nemáte důvod tento film zavrhnout. Byla by to škoda. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Poctivá slzami nasáklá dramokomedie, která milovníky psů utvrdí v lásce k jejich čtyřnohým miláčkům. Zajímavý koncept nabízí několik psích životů jedné věrné psí duše, ale je jasné, že tvůrcům záleželo jen na Ethanově linii. A ta je sice trochu klišé (chlapec a jeho pes a jejich pevné pouto), ale funguje moc dobře. Ukazuje, jak velkou roli v našich životech hrají psi a jakou nekomplikovanou lásku nám projevují. Kapesníčky si připravte, ale nebojte, konec je šťastný. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Film, který mě za poslední rok dostal úplně nejvíc. Takových filmů bohužel v poslední době moc není, kor těch nových. Tady fungovalo úplně všechno, herci, hudba ... Miluju filmy o zvířatech, zvlášť potom o psech. Hlavní hrdina Bailey je v originále výborně namluvený. Radím na film koukat v původním znění. To určitě udělá hodně. Tady na čsfd jsem si pustila český trailer a musím říct, že mi ten dabing stačil ... Originál je originál. Dávám plný počet, jinak to ani nejde. A připravte si kapesníky :). 100%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Dennis Quaid nosil farebné kontaktné šošovky, aby mal hnedé oči. V skutočnom živote má modré. (Arsenal83)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama