Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Faye 

všechny recenze uživatele

Mladý novinář rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni, a to slova „Děkuji“. (Taky by rád Pulitzerovu cenu). „Máš článek, přístup k prokuratuře i k nejlepšímu vyšetřovateli, ...jestli ti tohle nestačí, tak se na to nehodíš.“ Průměrný film o tom, že policajti nejsou jenom dobří a město Edison je zkorumpované. P.S.Hodně se tady střílí. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný akčňák,kterých v této době vzníká spoustu. Tento měl ovšem na mnohem víc. Každej průměrnej akčňák si totiž nemůže dovolit obsadit do hlavních rolí Freemana a Spaceyeho ( ty si ale chtěli asi jenom přivydělat). Ty předvádějí přesně to,co se od nich očekává, stejně jako LL Cool J a McDermott. Koukat se ovšem na rádobyherectví Justina Timberlakea je ovšem utrpení. Ten byl nejspíš obsazen, aby se na film koukly i mladé puberťačky, které by se na tento film nejspíš ani nepodívaly. Stejně tak je utrpení poslouchat některé dialogy, jejichž logiku bychom asi těžko hledali. Jinak je to ale docela podařilý filmeček, který ovšem rychle zapadne. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o zkorumpovaných fízlech a ambiciózních novinářích na jejich stopě, který v USA po mizerných ohlasech na testovacích projekcích místo do kin poslali radši rovnou na DVD, kam taky patří. Dobré obsazení, Timberlake ujde, ale to akční finále, kde hrdinové pobijí (mj. plamenometem) celou speciální jednotku působila jako pěst na oko. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Potenciál tady samozřejmě byl, jenže jednotlivé linie nestrhnou, nenabízejí zápletku odlišnější od typických policejních/špionážních/investigativních témat a nakonec vystřílejí celý zásobník, ale cíl minou. Navíc co si budeme nalhávat: mít v týmu Kevina Spaceyho a nijak zvlášť ho nevyužít, je hřích. Ostatně Morgan Freeman na tom není o mnoho lépe. A novinář Justina Timberlakea, který se pokouší dostat pod pokličku korupce v policejní složce, je jednoduše plochou a nezajímavou postavou. Úvodní ospalost vystřídá několik povedených scén, takže to nakonec naštěstí není jen bum a bác a nic. 55% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si ten film pustil jen kvůli Justinovi, protože patří mezi mé oblíbence, ale nakonec musím přiznat, že mě to celé zaujalo. Celých devadesát minut jsem seděl v napětí, jak to vše dopadne. Bohužel ta závěrečná střelba byla hodně zbytečná. Kdyby nebylo nepromyšleného konce dal bych nejvyšší hodnocení. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama