Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o zkorumpovaných fízlech a ambiciózních novinářích na jejich stopě, který v USA po mizerných ohlasech na testovacích projekcích místo do kin poslali radši rovnou na DVD, kam taky patří. Dobré obsazení, Timberlake ujde, ale to akční finále, kde hrdinové pobijí (mj. plamenometem) celou speciální jednotku působila jako pěst na oko. ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Film, kde hrá Kevin Spacey a Morgan Freeman, nemôže byť zlý, povedal som si a pustil Edison. A ako veľmi som sa mýlil. Spomínaní páni spolu s Dylanom McDermottom sú síce svetlými bodmi filmu (bez nich by to bolo o hviezdu menej), ale film je to veru veľmi zlý. Ako "investigatívny thriller" je to schematické, predvídateľné a tupé a ako kritika amerického policajného systému doslovné a primitívne. A Justin Timberlake by mal hrať len pod vedením Richarda Kellyho, lebo tu je jeho "výkon" neznesiteľne príšerný a nie je to len kvôli mizerne napísanej postave. 4 / 10 ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Film je postaven predevsim na herecke elite. O nicem jinem to neni. Je to srackoidni film, ve kterem by mel hrat spise Steven Seagal, takhle se to jeste drzi zuby nehty nad vodu, ale na hladine uz kouka jenom nos v podobe Morgana Freemana a Kevina Spaceyho, kteri tu v pribehu maji spise role mentoru. A jak je videt, ani to vam nezaruci slusny vydelek, jojo hold divak neni debil! ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Někdy člověk žasne nad některými výsledky něčí práce, a to buď je překvapen pozitivně nebo negativně. V dnešním případě podle hodnocení jistě tušíte.....příběh je nám podán velmi jasně a nekomplikovaně, dobře, v tom případě ale čekám vykreslené postavy s kterými budu prožívat jejich situace, toho se ale nedočkáme bohužel!!! Nikdy skoro slovo klišé nepoužívám,protože i opakované může být za jistých okolností přijatelné, ale tento příběh je klišé, které je nudné, šablonovité, jednoduché, nekomplikovaně předvedené, lákající pouze na superherecká jména v titulcích!!!!....opravdu nechápu, opakuju nechápu, jak taková esa dovolí sobě hrát v něčem takovém!!!..pokud nemáte rádi ani jednoho herce v titulcích, odčítejte obě hvězdy!!..dávám 40% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný akčňák,kterých v této době vzníká spoustu. Tento měl ovšem na mnohem víc. Každej průměrnej akčňák si totiž nemůže dovolit obsadit do hlavních rolí Freemana a Spaceyeho ( ty si ale chtěli asi jenom přivydělat). Ty předvádějí přesně to,co se od nich očekává, stejně jako LL Cool J a McDermott. Koukat se ovšem na rádobyherectví Justina Timberlakea je ovšem utrpení. Ten byl nejspíš obsazen, aby se na film koukly i mladé puberťačky, které by se na tento film nejspíš ani nepodívaly. Stejně tak je utrpení poslouchat některé dialogy, jejichž logiku bychom asi těžko hledali. Jinak je to ale docela podařilý filmeček, který ovšem rychle zapadne. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno